MONTOYA
Član
Ove godine sejem pionir le 25 i caussade ImerijuKomso koji suncokret sejes ove godine ?
Ja sam prosle sejao Piooner f50, bio je solidan, ali sam ove godine mislio da posejem neki koji mogu da prskam kasnije od sirokolisnih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ove godine sejem pionir le 25 i caussade ImerijuKomso koji suncokret sejes ove godine ?
Ja sam prosle sejao Piooner f50, bio je solidan, ali sam ove godine mislio da posejem neki koji mogu da prskam kasnije od sirokolisnih.
Ja sam imao prosle godine 20 hektara pioneere LE25, i bio sam zadovoljan ,zrna su manja i laksa nego recimo od Kws barola ili Dragona .Ali i tako sam imao oko 20 metara po jutru,tako da je sasvim OK.
I ja sam narucio ta 2 pionirova da probam po jednu vrecu, al unapred sam pesimista da ce to moci parirati singenti, ovi su toliko samouvereni da imaju naj bolje hibride suncokreta i spram tome drze naj jacu cenu seme i ne jebu zivu silu!!!
Ja sam se jedne godine inatio Singenti nisam hteo njihovo seme kad je Neoma bila 270e, uzimao LG, Cusade i prosao sam kao ''sara kroz Baranda''
Sve to zavisi od regiona do regiona,ja nikad neomu nisam mogao da naguram preko 19 meteri,LG nemoram ni da posejem pa nikad nije bilo ispod 20 meteri CL hibrida a kamoli kad posejem,obicno je oko 22 metera,a 5665m i 5635 od 23 pa i do 30 meteri po jutru,dok mi u prikolice ovako curi od LG sindjentu vise i nesejem,hocu sad da probam le25 i 99 zbog prskanja,hemija za prskanje pionira je vise nego smesna sto se tice cene naspram pulsara,ako bude mogao da parira le 25 i 99 lg-u 5633cl onda bi se prebacio na pionir samo zbog ustede hemije(na prljavijim parcelama),videcemo najesen rezultate......