Suncokret 2014

Podmladak clana kum

20140718170208055.jpg

Poslednja izmena:
Eto KishRobert reče polako sa tim rekordima, izgleda da si bio u pravu. Iskusniji kažu, godina ne pogoduje suncokretu, i stvarno izgleda da će tako i biti.
A ja sam ostao dužan sa slikama suncokreta i kako sam uspeo da se izborim protiv korova. Na parceli od 3 k.j. gde sam imao najviše sirka nisam više obišao parcelu, nije daleko al nije ni blizu a put je non stop blatnjav pa nisam mogao da se probijem bajsom. Imam slike sa druge parcele (bliža), slična je bila situacija pa bar to da postavim. U svakom slučaju sa ovakvim kišama, biće i korova na njivama, naročito u kukuruzu, ali to je :off_topic:

Ajde sad slike (slike su od prošle nedelje):
DSC_0587_zpsaff38ff6.jpg

DSC_0588_zps84ba69a4.jpg

DSC_0592_zps51455680.jpg

DSC_0593_zpsbefda209.jpg

sta se desilo ovde?zasto je polegao suncokret?zbog velike vlage ili ne?vidim na ovoj zadnjoj slici jednu suvu glavu suncokreta,zasto je suva?

Pusti neku macku ako imas, ili nekoliko macaka, mamci su papreni da bi ih sve otrovao... Ili uzmi malo slame zapali neka zadimi pobeci ce iz tog dela, ali to je kratkotrajno, bolja opcija je macka, jednom sam pomenuo zmije ali vecina su rekla uzasssssssssssss, pa ti predlazem kao i ostalim kolegama macke pa u polje...

Danas sam obisao onu parcelu slikanu pre neki dan,na kojoj sam juce bacio mamke...
Njiva doslovno smrdi na crkotine....

4uggw5.jpg

oqx3bd.jpg

2cylfe8.jpg

Obisao sve parcele sa suncokretom i potrosio preko 50kg mamka.Suncokreti koji se naslanjaju na strnjista su poprilicno stradali....

Nazad
Vrh