savato
Član
Kondi polako otvara glavice,a i bumbari su tu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Treba li pcela na ovoj parceli,tu smo da pomognemo.Neoma.
Apsolutno ste u pravu da svako ima svoje misljenje , vase je krajnje nekorektno.Evo zaasto.Stari pcelar koji mi je poklonio prvo drustvo na samom pocetku mi je predocio da pcelar mora da na prvom mestu bude covek i samo kao takvog pcele ce ga hteti.Nemoj da se nades u ovome ne kazem da ostali nisu ljudi,veruj da ima neke istine.Nema potrebe za komentar gore,sta i zasto zeleno u vodi.Navecu korist od pcela ima sami proizvodjac suncokreta a mi sto vucemo po 150km drustva i sedimo po dvadesetak dana po poljima veruj da je 80% zbog samih pcela onih 20% je neka dobit u kojoj su svi troskovi.Da ima izuzetaka ima ali nema potrebe za mrnjom nedaj boze.Pa kad su tako dobri sto sami ne uzmu i pomlate korovcinu ili slicno siblje pa metnu kosnice nego mecu gde ja mlati ko budala braneci se od boce,koprive, gurgute i ostalog sranja da mi raste trava da mogu ovce napasati ma jok hebe se njemu i za mene i za moje ovce i za to ko ovde domaci pa onda kad su oni taki sto ja da budem bolji ili sta imam da ih postujem ,ali dobro svako ima svoje misljenje
Treba li pcela na ovoj parceli,tu smo da pomognemo.
Mislim da pcelari vise vole unutra u atar da stave kosnice nego blizu asfalta.Bar ja takvo iskustvo imam.Eto ako nesto znaci,imam i ja jednu parcelu na magistralnom putu N.Becej - Kikinda,pa ako treba nekom,neka se javi.