Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije prskano jer je bilo bez ikakve trave,uvek bila bas cista njiva,Neoma,za manje od 7 dana posle kisa dzungla,da li je kasno za neki herbicid (licno mislim da jeste)...razmisljam da zagrnem pa sta bude
Zar se fjuzilejd ne koristi sve dok se moze uci u njivu traktorom?
Posto ti je suncokret velik(visok) nadji nekoga sa rednom prskalicom i oprskaj ga pulsarom ispod listova ovo sto ti pretekne od korova kroz sredinu ospartaj i mirna Backa!Mozda samo zagrnem...bio u p.apoteci ima izmedju 8-10 listova kazu przice ga pulsar u ovoj fazi ...ostavicu bez hemije da ne napravim jos vecu stetu...sa tom parcelom od pocetka samo neki problemi
bice ove godine bolesti svakakve svudaMoj suncokret rasti ali mu se one mrke pege ne povlace sa lisca,vec to donje lisce odbacuje a tera novo...moram sutra da kontaktiram neke zastitare da vidim sta cu,prskati ili ostaviti ovako.Zanimljivo da tu nije bio suncokret 3-4 godine ali da je bilo malo samoniklog i moje je misljenje da je usled obimnih padavina i visokih temperatura bolest nastala i siri se...
Moj suncokret rasti ali mu se one mrke pege ne povlace sa lisca,vec to donje lisce odbacuje a tera novo...moram sutra da kontaktiram neke zastitare da vidim sta cu,prskati ili ostaviti ovako.Zanimljivo da tu nije bio suncokret 3-4 godine ali da je bilo malo samoniklog i moje je misljenje da je usled obimnih padavina i visokih temperatura bolest nastala i siri se...