Azot iz urea se postepeno razlaze i postepeno bude pristupacan biljkama, a samim tim i duze traje od AN koji ima u sebi brzodelujuci azot (Ukratko toliko)a sto se tice setve ovamo kod nas vecina seje suncokret posle kukuruza i soje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam prošle godine sejao suncokret sa becker sejalicom. Smanji pritisak na 0,6, a i ne moraš da smanjis... Ja sam sejao na 24cm.sta mislite,posto sam prosle godine placao setvu,ove sam mislio da posejem sa mojim sejacom u pitanju je bekerov sa kukuruznim plocama,tj diskovima.pa me interesuje ako neko zna da li treba da se smanji vazdusni pritisak ili da ostane kao za kukuruz?i na koji razmak da stavim?
Пази само ако је твоја њива једина са сунцокретом хоће птице да га изједу само тако..мада мсм да се то решава агрилом сада...Mislo sam ove godine posejati 1ha suncokreta za svoje potrebe, kažite mi ima li ekonomske opravdanosti da posejem ili da odustanem od te namere.