A šta kažu izvoznici?
Kazu: samo vi sejte, a mi cemo da izvozimo i dobro zaradimo na vasoj grbaci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A šta kažu izvoznici?
Pošto je ista aktivna materija ,kao kod pulsara,može u lucerku.moze li lucerka sa tim...?
Vidim da NS ne zaostaje ni malo,čak naprotiv,ranija setva je ipak bolja...
Koje si hibride sejao?
Jel domaći ? Neznam šta se dešava sa Singentom, cena semenskog suncokreta povećana a svo seme domaće, neznam ali njihovo hibride suncokreta u Padinini su bile jako zastupljeno ali mislim da će dosta ljudi odustati od Singente i da će singenta proći sa suncokretom isto kao i sa kukuruzom. I kukuruz njihov je bio odličan dog ga nisu počeli proizvoditi kod nas.Stigao danas Kondi.
Da li ima neko iskustva sa francuskim semenom suncokreta firme Ragt a hibrida Ekllor,kako se pokazao, uzeo sam jedan dzak za probu??
ja sam sejao dva hibrida(ne znam koja) te semenske kuce, pre par god, bio je rod ispod proseka,mada je na oko jako lepo izgledaoDa li ima neko iskustva sa francuskim semenom suncokreta firme Ragt a hibrida Ekllor,kako se pokazao, uzeo sam jedan dzak za probu??
Jel domaći ? Neznam šta se dešava sa Singentom, cena semenskog suncokreta povećana a svo seme domaće, neznam ali njihovo hibride suncokreta u Padinini su bile jako zastupljeno ali mislim da će dosta ljudi odustati od Singente i da će singenta proći sa suncokretom isto kao i sa kukuruzom. I kukuruz njihov je bio odličan dog ga nisu počeli proizvoditi kod nas.