slobapatrola
Član
da ali sto ne kazes pravu istinu sa koliko je to lanaca??e pa imamo mi ljude u lokvama koji znaju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj otac kaze da moze da stane preko 53 metera ja reko,to je retkost kaze nije moze samo zavisi od kvaliteta suncokreta,moze kaze on i 55!Evo Laza to dokazuje...Svaka castJuče je u zmajevku,uz malo okretanja i nabijanja, natovareno 5500 kg suncokreta.
Zaboravio da napisem da je ta parcela gde je moj suncokret djubrena pre 2-3 godine mozda i 4 ali da se poznaje i dalje gde je stajnjak!Od vestackih djubriva nije korisceno nista! Kada cu tek skidati onaj presevani 8 maja,kad ovaj od 26.04 jos nisam...Krajem septembra,ih...bas sam se inervirao!Ja pokusao danas da skidam suncokret,moram cekati jos 7 dana...Puno primesa,zelena masa nikako da se sasusi...Vlaga 10,5% ali prljavo radi...LG 56.65 Juce je covek koji mi vrse na njegovoj njivi imao na malo jace od 3,5 k.j 10.300 kg JUS suncokreta!Nije laz 100% provereno...
Svaka cast!Juče je u zmajevku,uz malo okretanja i nabijanja, natovareno 5500 kg suncokreta.
Sta se sekiras neces nigde zakasniti i krajem septembra da ga skidas al ce mu cena biti zesca bar je kod nas uvek tako bilo ko je medju zadnjima skidao uvek je bolje prolazio sa cenom!Ja pokusao danas da skidam suncokret,moram cekati jos 7 dana...Puno primesa,zelena masa nikako da se sasusi...Vlaga 10,5% ali prljavo radi...LG 56.65 Juce je covek koji mi vrse na njegovoj njivi imao na malo jace od 3,5 k.j 10.300 kg JUS suncokreta!Nije laz 100% provereno...
- - - - - - - - - -
Zaboravio da napisem da je ta parcela gde je moj suncokret djubrena pre 2-3 godine mozda i 4 ali da se poznaje i dalje gde je stajnjak!Od vestackih djubriva nije korisceno nista! Kada cu tek skidati onaj presevani 8 maja,kad ovaj od 26.04 jos nisam...Krajem septembra,ih...bas sam se inervirao!
Šta se sekiraš!Ja pokusao danas da skidam suncokret,moram cekati jos 7 dana...Puno primesa,zelena masa nikako da se sasusi...Vlaga 10,5% ali prljavo radi...LG 56.65 Juce je covek koji mi vrse na njegovoj njivi imao na malo jace od 3,5 k.j 10.300 kg JUS suncokreta!Nije laz 100% provereno...
- - - - - - - - - -
Zaboravio da napisem da je ta parcela gde je moj suncokret djubrena pre 2-3 godine mozda i 4 ali da se poznaje i dalje gde je stajnjak!Od vestackih djubriva nije korisceno nista! Kada cu tek skidati onaj presevani 8 maja,kad ovaj od 26.04 jos nisam...Krajem septembra,ih...bas sam se inervirao!
Kod nas u kraju otkupljivaci uvek malo kasne sa cenama i umanjuju ih tako da kod nas sad otkupljulju po 53kg.drugar mi rece da su mu nudili 58 din , e sad ko nisam pitao , danas skinuo neomu 15m /kj
Da je tako kako ti kazes onda bi svi skidali suncokret pred bozic,cena je na kraju ista za sve,nemoj da te neko laze.Sta se sekiras neces nigde zakasniti i krajem septembra da ga skidas al ce mu cena biti zesca bar je kod nas uvek tako bilo ko je medju zadnjima skidao uvek je bolje prolazio sa cenom!
Mislio sam da ćeš imati veće prinose.Uvek ti je suncokret lepo izgledao.Zavrseno sa suncokretom za ovu godinu...prinosi od 1800-2200kg/kj