Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima indicija da je i kod nas tako odradjeno,video lokalne otkupljivace u kaficu na okruglom stolu,svi nasmejani i raspolozeni!Verovatno neki dogovor,sto kaze @Diklofen,moguce je da je ova vrsta dogovora!Znam varijantu gde su se četiri zadruge udružile i sve predaju na ime jedne.E tu se lupa lova samo takva ako taj jedan ne zavrne sve ostale pa ostanu i bez marže i bez suncokreta.
Odlucio sam to jos u proslu jesen, i posejao na vise od pola povrsina, ali sta to znaci kad dobijes za tri meseca svega 41 litar kise. Sva sreca pa ova cena, inace bi bilo opasno pucanje. Tako da u mom slucaju je trebalo sejati psenicu, jecam, repicu. I na kraju dodjes do velike istine, da sve to zavisi od kise. Vi da pogledate gore, i zahvalite na onih 100 litara kise, inace bi vam malo sutra Banat bio odlican za suncokret.lepo sam vam govorio svima sejte suncokret bice skup i rodice niko nece da me slusa...
Pa prosto, treba im roba, vidis da izgibose oko cene.Mene interesuje sta im je to toliko znacajno da dodju do robe,znam da nije uvek tako..
Lazes. Meni kum poslao poruku 2274. Ali, stvarno.Danas sam skinuo Neomu sa 9 lanaca, prosecan prinos 2275 kg po lancu, vlaga 8 % , primese 3%
U pravu si, ja ga malo zaokruzio da lepse zvuci>Lazes. Meni kum poslao poruku 2274. Ali, stvarno.
Pozdrav
Kiraj ,ruku na srce ali kada si stavljao slike suncokreta ja lepši nisam ni video.Komšija ,do ove godine nisam ni ja verovao.
peet vam nece verovati ako u zmajevku nije stalo xxx sincokreta