mr_morales
Novajlija
Danas pričao sa direktorom Silosa. Ako je slagao mene, slagao sam i ja Vas A, ja znam šta ću, njega za gušu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bas cu sutra da proverim tu informaciju,ali ranijih godina je bilo veliko drapanje u Kovinskom silosu,u principu bez 10% odbitaka je bilo nemoguce izaci.Zadnje 2 godine nisam nosio pa neznam kako je sad.Ja sam danas saznao da je Silos u Kovinu izašao sa cenom od 440e po toni, tj. 52 din po današnjem kursu. Cena franko silos, i definitivno je ta za početak. Ako dođe do probijanja ove cene, na gore, cena će se korigovati.
Bas cu sutra da proverim tu informaciju,ali ranijih godina je bilo veliko drapanje u Kovinskom silosu,u principu bez 10% odbitaka je bilo nemoguce izaci.Zadnje 2 godine nisam nosio pa neznam kako je sad.
Ima bez odbitka, ali kad hoćeš da prodaš nećeš ni znati koliko su ti odbili, ima da te uslovljavaju sa cenom. A, ako hoćeš da prodaš nekom drugom za bolju cenu, nećeš moći tako lako da izvučeš robu. Pa, ti izvoli. Moje lično iskustvo.Neka neka odbiju nekom drugom tu minimalnu kolicinu,nemoraju meni,kod nas ima i bez odbitaka.
To je neko moje iskustvo.
valjda se vlazan suncokret vise raspe, jer je tad i masa zelena i vetar nemoze razdvoiti zrno od zelene mase i sve klizi napolje...
naravno i prezreo suncokret se rasipa ali na drugi nacin, ljusti se pre svega i mnogo ga manje ima, ali na sito ne izadje ni jedan, takav suncokret sa zmajem142 teramo 2B i pola varijatora...
morales ja jos nisam cuo da suncokret neko ostavlja na lager,a oko tog silosa nemoj da mi drzis predavanja jer ih znam kako disu,svake 2 godine menjaju direktore a prethodni se proglasi ludim...a robe stalno fali,nemoj da prodajes muda za bubrege.
Ciji je heder bio dobro sam i uspeo da ovrsem.spavam:{{.kako i da primetis kad ti prozori bili prasnjavi vrste nisi video a nesto vise kume