Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije Alamunja, napravio jedan majstor iz susjedstva.Još ti samo nedostaje Alamunja cepač..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Nije bio visok. Ukupno manje od 20 m, ali je ,pžda više od pola bila razgranata krošnja.Baš đe zanima koliko iscepanih drva izadje od jednog ovakvog stabla.
Zna li se visina stabla?
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Slažem se, ali meni ne treba. Bio bih ga drage volje zamijenio za bukvu grab ili cer, ali nemam zainteresiranih.Greota je takav trupac izrezati u ogrev...
2159
Био би ал' је у тренду намештај од фосилизованог храста. Вредност трупца је мсм. 3.000€/м³+- али га не обараш него буљаш по мочварном муљу или под речним коритом.Brate mili sto bi namesstaj od tog hrasta bio au.
Nisam video kako izgleda to od fosilizovanog
Pa jbg ne moz i cele zime da se prodaje na 80e po metru, dobra cena bila ali zna se koliko i kada traje sezona....Brate mili sto bi namesstaj od tog hrasta bio au.
Sad sam se čuo sa zetom u mom kraju stala prodaja drva, navukli velike količine i sad nema kome da prodaju pa je cena od 4 do 6k
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Jedino sam cuo za Quercus ilex da potone . Potonuce svako teze od 1t/kubnom metru ali takvih vrsta nema kod nas...Negde sam cuo ili procitao da je hrast jedino drvo koje tone u vodu, ne znam dal je to tacno
Nije tačno. Težina mu je ispod 800 kg na m3Negde sam cuo ili procitao da je hrast jedino drvo koje tone u vodu, ne znam dal je to tacno