Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema ograničenja koliko puta hoćete slati. Može da se pošalje i sve odjednom, postojao je uslov da najmanje na zahtevu bude 10 komada to se u zadnjem pravilniku ne pominje.*Barbu- Nisi gresio naravno sem sto nisi morao cekati sve odjednom da posaljes nego si mogao cim imas papire za najmanje 10 komada jer je u pravilniku iz 2014 i 2015 kad je izasao pisalo u nekom clanu pravilnika da se papiri salju po zavrsetku ture a najmanje 10 kom.Ja sam tako slao cim sam nakupio 10kom,jer sam mali tovljac,150 kom godisnje u 3 ture i slao sam 5-6 puta isto tako koga god od prijatelja sam savetovao da tako urade dobili su.E sad u ovim tekstovima i pravilnicima sto je Sinisa postavio taj clan se ne vidi gde se govori o broju puta koji se salje u toku godine,da li to isto moze vise puta ili samo jednom u toku godine pa sam zato postavio pitanje u postu broj*331,i ako neko bude zvao upravu neka pita ili ako ima informacije kako ce to ici neka postavi ovde.
Kako van roka? Zahtev za svinje do oktobra ili posle oktobra?Meni su odbili zahtev,jel sam predao van roka, 26. Decembra 2016 .Dali ja mogu predati isti zahtev,napr.ovih dana, ili ostaje na tome.
Ako je odbijen zahtev za svinje predate do 1. oktobra biće ponovo odbijem bez obzira kad da ga pošalješ ponovo iz razloga zakašnjenja.Predao sam zahtev kao sto sam i pisao 26. Decembra prosle godine.A odbijen je sa obrazlozenjem da je zahtev van roka, posto je rok za predaju bio do15 Oktobra.Probacu na taj nacin kako ste mi preporucili,hvala.