Goldseeker
Član
Jel se dobija subvencija za žensku telad, tj.utovljene junice predate klanici?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Тов јунади
Члан 25.
Подстицаји за тов јунади утврђују се у минималном износу од 10.000 динара по грлу у тову.
Подстицаји из става 1. овог члана остварују се ако је товно грло намењено за производњу меса провело у власништву лица из члана 20. став 1. овог закона најмање 120 дана, након чега је предато кланици или је намењено извозу.
Подстицаји из става 1. овог члана остварују се једанпут за период трајања това.
dovoljno je te dve prijamnice da prilozis..Da li se nesto menjalo u pravilniku za subvencije za tov? Kupac mi poslao dve prijemnice, a na jednoj ima samo 2 grla. Ranije nije moglo manje od 3 da bi dobio subvencije. Trazio sam u zakonu, ali nista nisam nasao.
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Ja poslao zahtev, e sada zanima me posto bi trebao oko 10 juna utovar da imam, ne verujem da ce stici papiri da konkurisem sada, da li ce mi vaziti sledece godine da konkurisem za njih ?
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Pratim pitanje,ni meni bas to nije jasno.
A posto je zahtev vec poslat i ako stignu papiri da li se mogu ta grla ubaciti u postojeci zahtev?
Ja poslao zahtev, e sada zanima me posto bi trebao oko 10 juna utovar da imam, ne verujem da ce stici papiri da konkurisem sada, da li ce mi vaziti sledece godine da konkurisem za njih ?
Pratim pitanje,ni meni bas to nije jasno.
A posto je zahtev vec poslat i ako stignu papiri da li se mogu ta grla ubaciti u postojeci zahtev?
Da, to su, grla su sva rođena u 2022., verovatno nisu uneli u sistemZa jedno grlo sam uneo ,,ručno" ID broj jer ga nema u ponuđenom spisku u e-agraru, sistem je prihvatio e sad dal će da prihvate i prilikom obrade predmeta.
Da li je imao neko takvu situaciju ranije?
Unesite grla ručno. ceo broj mindjuse, uključujući i RS. Kao sto je već neko napisao idi na izmeni zahtev… koliko ja znam mogu i zenska i starija od 2 godine.Ja koliko sam primetio nema i ni kod mene gral starija od 24 meseca, pa za njih nisam ni podneo zahtev iako se nalaze u istoj turi na prijemnici.Kod mene su to tri žensak grla starija od dve godine, ostala su sva na broju
Da li ona podležu subvencijama? Do sada nisam imao starija grla od dve godine pa ne znam.