Na koji nacin si slao taj zahtev?I meni su prošle godine tražili specifikaciju uš.markica koja im je dostavljena ,poslao sam ponovo i zahtev je prošao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na koji nacin si slao taj zahtev?I meni su prošle godine tražili specifikaciju uš.markica koja im je dostavljena ,poslao sam ponovo i zahtev je prošao.
Naziv? Izjava?Uđeš u epodsticaje ,onda u taj predmet i ima opcija podnesak.
Koliko prodje od odbijanja zalbe do isplate?
Kolege pise mi status zahteva poslat na dopunu, predao sam sve sto sam dobio od klanice, sta bi moglo biti ?
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Pozdrav,na koji nacin si dopunjavao predmet ako moze pomoc?Kolege pise mi status zahteva poslat na dopunu, predao sam sve sto sam dobio od klanice, sta bi moglo biti ?
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Nisam se potpisao na prijemnicama, jednostavno isao sam na izmeni zahtev izbrisao stare fotografije i stavio nove sa potpisom, kod mene je do toga bilo, ali stigne ti u detaljno u e agrar sta je problem posle par danaPozdrav,na koji nacin si dopunjavao predmet ako moze pomoc?
Izmena zahtevaStiglo i meni da se nisam potpisao i da nije upisan JMBG.
Da li ici na izmenu zahteva ili novi podnesak?
Sta znaci to kad je valuta placanja?Pogledaj kad ti je valuta plaćanja.