Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po novom pravilniku morate da pošaljete prijemnicu,zahtev i specifikaciju ušnih markica...jer se po starom slalo i uverenje a sada ne...tako su mi rekli i u klanicama i inspektori....Jel saljete samo zahtev,prijemnicu i zdravstveno uverenje?
Specifikacija usnih markica postoji od 2018 u pravilniku, kako gde klanice ne pisu posebnu specifikaciju obicno napisu na poledjini papira navedu brojeve junadi, ili na prijemnici napisu brojeve grla...Po novom pravilniku morate da pošaljete prijemnicu,zahtev i specifikaciju ušnih markica...jer se po starom slalo i uverenje a sada ne...tako su mi rekli i u klanicama i inspektori....
E sad ako su grla koja ste prodali otišla van zemlje onda morate u ove papire imati i još nekoliko papira koja vam izvozna klanica daje a to su sertifikat papiri....
Bilo kako bilo jedino što morate popuniti jeste zahtev ostalo vam daje klanica već odradjeno..
Послато са Nokia 1.3 помоћу Тапатока
Da to je istina ali po novom uverenje nije potrebno slati.....bar je tako meni rečeno...Specifikacija usnih markica postoji od 2018 u pravilniku, kako gde klanice ne pisu posebnu specifikaciju obicno napisu na poledjini papira navedu brojeve junadi, ili na prijemnici napisu brojeve grla...
E jes me nasmejao.Pa sta kaze stevan na to?
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока