Xone
Član
SopstveniDa li iz sopstvenog uzgoja ili kupljene?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
SopstveniDa li iz sopstvenog uzgoja ili kupljene?
Da li si uopste dobio resenje ?Da, tako je kod mene, kome i kako da ulozim zalbu?
Sent from my SM-A356E using Tapatalk
Drugari isti slucaj je bio i kod mog drugara al on nije dobio za 1,ja sam poslao mejl na uparavi za agrarna placanja kad se udje tamo ima gde mogu da posaljes poruku. Napisao sam gde je problem napisao sam broj grla i njegov broj gazdinstva. U roku od pola sata su ga zvali na tel. I rekli da ce da isprave. To nam je reko jedan drug kome je prvo njemu upalilo tako.Da, tako je kod mene, kome i kako da ulozim zalbu?
Nista nisam dobio, ali sam dobio prosle godine sa njih kao prvotelke po 55 hilj jer su se otelile u 2024 prvi put.Da li si uopste dobio resenje ?
Jasno,trebas dobiti sada za njih.Ali nema love dok ne stigne resenje svakako.Ima jos dosta njih koji nisu dobili resenja,sacekaj jos neki dan pa im pisi vidi zasto nema resenja. Resenje svakako moraju poslati i ako te odbiju iz nekog razloga a nema ga.Nista nisam dobio, ali sam dobio prosle godine sa njih kao prvotelke po 55 hilj jer su se otelile u 2024 prvi put.