Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne, krave koje se otele, i bikovi koji daju potomstvo.
Kod mene suprotno.U pitanju su krave za uzgoj telade.Za 8 su mi priznali a za 3 nisu.Sve 3 sam morao da prodam.Sve su kod mene oteljene.Jednu sam morao da prodam za 120E.Baš hvataju svaku slamku.Što onda ne dozvole da podnosimo zahteve tokom cele godine.Ispadamo mi lažovi jer predajemo za krave koje ne postoje.Meni su sad ukrali 60000 i koliko još ima takvih.Prošle godine smo prvo dobili novac pa rešenje a sad obrnuto.Konacno stiglo resenje za krave,odobreno mi je i za ove koje sam prodao.
Potpuno si u pravu.Morao sam 2 da dam na prinudno klanje.Za jednu sam molio veterinara da mi dozvoli da je prodam jer joj morao vaditi krv i dok bi stigli rezultati ona bi uveliko uginula i onda bih još morao da platimVerujte mi,čekali smo skoro do kraja nadajući se boljitku.Znam sta kazes Zorane,zaista ih ne razumem i njih i te uredbe. Ja sada isto moram prodati kravu kojoj je uradjen carski rez,ne mogu da posaljem jos jer cekam 2 da se otele krajem Maja. Ali to je izgleda namerno smisljen sistem da sto vise bude odbijenih.