Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kako nema kad u maticnj sluzbi nece da prime zahtev , tj da proslede dalje jer je rok bio 15 jul , ako se tvoj post odnosio na mene.Nema sta da zakasni , moze samo da bude u kasnijem kvartalu.
Meni ni prvi kvartal nije lego neznam dal sam jedini.dali je bila nekom premija 2 kvartal imali nekom uplate
Nisi ni meni nije uplacen prvi kvartal.Meni ni prvi kvartal nije lego neznam dal sam jedini.
[h=1]Subvencije stočarima do kraja godine[/h] Autor: Beta
Ministar poljoprivrede Srbije Dragan Glamočić obećao je danas u Kruševcu da će stočarima biti isplaćene subvencije do kraja godine ili najkasnije početkom 2014.
25.09.2013. | 13:08
A- A A+
Foto: BETA / Milan Obradović
Glamočić je, otvarajući šesti Poljoprivredni sajam, rekao da će subvencije pomoći stočarima da očuvaju tu privrednu granu, koja je "mnogo puta u prethodnim decenijama bila dovedena na ivicu ponora".
Pre početka Sajma Glamočih je novinarima kazao da je Uprava za agrarna plaćanja bila među prvim ustanovama u okviru Ministarstva poljoprivrede koju je obišao, jer je, kako je naveo, tamo bilo najviše problema.
Dodao je da je do sada obrađeno 1.300 zahteva stočara za isplatu subvencije, dok ih se do sada dnevno obrađivano 60 do 70.
Detaljan plan rada Ministarstva poljoprivrede, kako je najavio Glamočić, biće urađen za jedan do dva meseca, nakon što on sa svojim timom obiđe Srbiju.
E onda cemo se,vala nacekati.Ni meni,valjda ce kad obidje ministar Srbiju.
Nema,ni u snovimaIma li nagovestaja za drugi kvartal premije za mleko?? Čuo sam da ko ima preko 5 krava (koje nisu umaticene) dobice subvenciju od 20 000 DIN po kravi?? Da li ima istine??