Možeš da prdiš svojoj gospođi majci. Svako je slobodan da izađe, od mene ne zavisi da li će se neko pojaviti na protestu.Aj ne prdi! Po tvojoj teoriji na njivi mogu ici da obrade zemlju a da sede u traktor pri izlasku na proteste ne mogu!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Možeš da prdiš svojoj gospođi majci. Svako je slobodan da izađe, od mene ne zavisi da li će se neko pojaviti na protestu.Aj ne prdi! Po tvojoj teoriji na njivi mogu ici da obrade zemlju a da sede u traktor pri izlasku na proteste ne mogu!
jel toliko nisi u stanju da ukapiras zasto su SASE proglasene zemljiste sa otezanim uslovima gde je najvkalitetnija zemlja? pa naravno zbog samog njega sebe i nnjegove stranke a ne sigurno zbog slavka i mirka to uradio komsije sa leve ili desne straneZnači , jedini stanovnik tog sela ili jedini poljoprivrednik u njemu je Marjan Rističević?
posto nemas pojima o cemu pricam,dzabe da ti i dalje bilo sta objasnjavamKoji tačno je kriminal uradio? Meni to deluje smešno u krajnjoj instanci, samo navedi tačnu tačku zakona koja je prekršena?
Svako padne jednog dana..posto nemas pojima o cemu pricam,dzabe da ti i dalje bilo sta objasnjavam
stvarno lule bio u pravu ovo je haos ovde sta sve ima od ljudi i vi mislite da ce da ovaj padne sa vlasti![]()
Nije jedini sigurno. Ovajdili se i drugi, ali znajući čoveka to je kolatrelna šteta. Pitam se koliko zemlje u tom ataru je njegovo što se zna, a gde je ostalo što drugi rade za njega. Pritom dobijaju sve što može da se dobije. I dobro njemu, dobro njima.Znači , jedini stanovnik tog sela ili jedini poljoprivrednik u njemu je Marjan Rističević?
Najmanje zloptreba službenog položaja. Verujem da može da se iskopa još dosta.Koji tačno je kriminal uradio? Meni to deluje smešno u krajnjoj instanci, samo navedi tačnu tačku zakona koja je prekršena?
Па док год 80%пољопривредника буде болела она ствар,и држали се подаље као неуки и гледали по страни што свега 20% пољопривредника блокира улице борећи се за права свих, до тада ће нас је.ати као Санске козе. Многи сад кукају али чим споменеш излазак на улице одма се ућуте, као па видиш све је то политика ја за друге да се борим и бла, бла, бла,... А у ствари сви они не смеју да изађу на улице јер јбг добијају бесповратна средства на свим конкурсима, Ипарди, мипарди, гепарди и остале финансијске подршке исто бесповратно. Кренемо у колони на протесте ја будала на чело колоне,до Сирига где је требало да се скупимо са осталима остало само два трактора. Од Сирга до НС само ја, назвао их реко да видим шта је, само један имао муда да каже па знаш брате поднео сам за Ипард па сам морао да се вратим и одустанем јбг. Данас они возе Лексионе, Трилионе, терају, жуте фелне, а ја ни на конкурсу за пластеник нисам могао проћи. И онда што нам је овако, па тако ће нам бити док смо живи и јебаће нас док год буде могао да им се диже и треба да нас је.бу. Догодине да су паметни да се ни не труде да откупе наше производе,него да чекају да им клечећи дођемо на ноге да их молимо да откупе пошто зашто.