Па док год 80%пољопривредника буде болела она ствар,и држали се подаље као неуки и гледали по страни што свега 20% пољопривредника блокира улице борећи се за права свих, до тада ће нас је.ати као Санске козе. Многи сад кукају али чим споменеш излазак на улице одма се ућуте, као па видиш све је то политика ја за друге да се борим и бла, бла, бла,... А у ствари сви они не смеју да изађу на улице јер јбг добијају бесповратна средства на свим конкурсима, Ипарди, мипарди, гепарди и остале финансијске подршке исто бесповратно. Кренемо у колони на протесте ја будала на чело колоне,до Сирига где је требало да се скупимо са осталима остало само два трактора. Од Сирга до НС само ја, назвао их реко да видим шта је, само један имао муда да каже па знаш брате поднео сам за Ипард па сам морао да се вратим и одустанем јбг. Данас они возе Лексионе, Трилионе, терају, жуте фелне, а ја ни на конкурсу за пластеник нисам могао проћи. И онда што нам је овако, па тако ће нам бити док смо живи и јебаће нас док год буде могао да им се диже и треба да нас је.бу. Догодине да су паметни да се ни не труде да откупе наше производе,него да чекају да им клечећи дођемо на ноге да их молимо да откупе пошто зашто.