Subvencije u poljoprivredi za 2026. godinu

Aj ne prdi! Po tvojoj teoriji na njivi mogu ici da obrade zemlju a da sede u traktor pri izlasku na proteste ne mogu!
Možeš da prdiš svojoj gospođi majci. Svako je slobodan da izađe, od mene ne zavisi da li će se neko pojaviti na protestu.

Znači , jedini stanovnik tog sela ili jedini poljoprivrednik u njemu je Marjan Rističević?
jel toliko nisi u stanju da ukapiras zasto su SASE proglasene zemljiste sa otezanim uslovima gde je najvkalitetnija zemlja? pa naravno zbog samog njega sebe i nnjegove stranke a ne sigurno zbog slavka i mirka to uradio komsije sa leve ili desne strane

to je takav kriminal da je neopisivo
zemlja gde je do pre koju godinu radjalo 13t po h a sad im rodi 4 ili 5 tona po jutru kukuruza u ovim susama otezani uslovi????

Koji tačno je kriminal uradio? Meni to deluje smešno u krajnjoj instanci, samo navedi tačnu tačku zakona koja je prekršena?

И не треба да падне, има још мало тих бесповратно кредита и ипарда да се подели подобнима па тек онда. Јбг они што су добило у првој тури већ им оматорела механизација треба је обновити.

Znači , jedini stanovnik tog sela ili jedini poljoprivrednik u njemu je Marjan Rističević?
Nije jedini sigurno. Ovajdili se i drugi, ali znajući čoveka to je kolatrelna šteta. Pitam se koliko zemlje u tom ataru je njegovo što se zna, a gde je ostalo što drugi rade za njega. Pritom dobijaju sve što može da se dobije. I dobro njemu, dobro njima.

Koji tačno je kriminal uradio? Meni to deluje smešno u krajnjoj instanci, samo navedi tačnu tačku zakona koja je prekršena?
Najmanje zloptreba službenog položaja. Verujem da može da se iskopa još dosta.

Па док год 80%пољопривредника буде болела она ствар,и држали се подаље као неуки и гледали по страни што свега 20% пољопривредника блокира улице борећи се за права свих, до тада ће нас је.ати као Санске козе. Многи сад кукају али чим споменеш излазак на улице одма се ућуте, као па видиш све је то политика ја за друге да се борим и бла, бла, бла,... А у ствари сви они не смеју да изађу на улице јер јбг добијају бесповратна средства на свим конкурсима, Ипарди, мипарди, гепарди и остале финансијске подршке исто бесповратно. Кренемо у колони на протесте ја будала на чело колоне,до Сирига где је требало да се скупимо са осталима остало само два трактора. Од Сирга до НС само ја, назвао их реко да видим шта је, само један имао муда да каже па знаш брате поднео сам за Ипард па сам морао да се вратим и одустанем јбг. Данас они возе Лексионе, Трилионе, терају, жуте фелне, а ја ни на конкурсу за пластеник нисам могао проћи. И онда што нам је овако, па тако ће нам бити док смо живи и јебаће нас док год буде могао да им се диже и треба да нас је.бу. Догодине да су паметни да се ни не труде да откупе наше производе,него да чекају да им клечећи дођемо на ноге да их молимо да откупе пошто зашто.

To je taktika ove države. Nateraju te da moraš makar malo da mutiš da bi uopšte opstao i onda ako se buniše "Bato, nemo ti izvadim ovo iz fijoku!"
Druga stvar je kad se neko dirktno proda da bi nešto dobio. To najviše važi za vođe organizaciji. Zato bi trebalo da se uradi nešto slično kao studenti. Tako da nema izolovanih ljudi koji imaju mnogo jači uticaj od ostalih i koje je onda lako napasti dal kovertom, dal pesnicom dad nekom ucenom.

Nazad
Vrh