Verovatno si i na protestima redovan??
Verovatno si ponosan na sebe??Nijednom .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Verovatno si i na protestima redovan??
Verovatno si ponosan na sebe??Nijednom .
Nebih se slozio sa tobom. Koji tajkun kod nas je propao.Sa lako zaradjenim parama se najlakse propada.. Tako kazu matori, nisam ja izmislio..
Nisam mislio na velike kolicine i povrsine. Skromnost je vrlina. Najvece bogatstvo je zdravlje.vec ti je milan odg pre mene
te gluposti u vezi zlata i brze zarade ce ici dok ide,bravo svakom ko je zaradio tako
vrlo lako se moze desiti da sve sto si navodno zaradio bukvalno za 3 dana postane minus
od bitcoina i ostalih stvari
e sad da smo bili obazrivi sad bi bili milioneri
sto se tice zemlje i subvencija sto si naveo,kad kupis vecu kolicinu zemlje i das je u arednu,subvencije idu onom ko radi tj arendasu
ono sto se da 3-4 jutra u arendu pa jos i subvencije ostanu vlasniku zemlje taj vlasnik ne povecava dobit jer je ni nema vec prezivljava zivot
Prilicno . Imam dobar posao ,samostalan od 18-te god. Uz to jos i radim par hektara vocnjaka . Ne zavisim od nicije milostinje i ne cekam da se neko smiluje da mi da nesto . Ako nesto ne ide i ne vredi ,batalis. Po tvom misljenju ne bi trebalo da budem ?Verovatno si ponosan na sebe??
Oni koji su posteno radili nisu lako dosli do para...Nebih se slozio sa tobom. Koji tajkun kod nas je propao.
Prilicno . Imam dobar posao ,samostalan od 18-te god. Uz to jos i radim par hektara vocnjaka . Ne zavisim od nicije milostinje i ne cekam da se neko smiluje da mi da nesto . Ako nesto ne ide i ne vredi ,batalis. Po tvom misljenju ne bi trebalo da budem ?