Subvencije u poljoprivredi za 2026. godinu

Da, to mu je posao kao glavnog glumca u predstavi "velika pljacka male Srbije"

@Lule28 Naravno da "nasi" obaraju cene subvencijama svim poljoprivrednicima sveta. Mi radnicka klasa smo onaj hrcak koji njima okrece tocak privrede dok se oni bogate igrajuci veca/manja sa tudjim novcima i robom. Sta ti mislis da u HR nema istih tih nasih? Ili u Holandiji ili Amerikama??? Potrazi podatak koliko korporacija moze da izveze zrnevlje iz Amerike. Velika slobodna drzava.
pa jel znas da u toj hrvatskoj smanjuju subvencije svake godine a ne da je podizu pa da im je to kako kazes razlog obaranja cene proizvoda?

ti si od subvencija kod nas,dosao do toga ko to sme da izvozi robu iz amerike(gde si to povezao sa nasom robom)

tacno

samo mi nije jasno cemu potezanje opste price od strane tog istog vocara na temu subvencija kad mu nisu ni bitne u zivotu jer jos radi 2 posla pored tog vocarstva od 2,5 hektara
Cemu potezanje sa tvoje strane da bi da si vlast nekome ukidao/davao subvencije? Koje su tvoje kvalifikacije ? Posto po prikazanom na ovom forumu ni go.vno u dupetu nemas ,a kamo li nesto drugo .

Ne radi se poljoprivreda sad ove godine hocu sledece necu ne isplati se. Nego generacijama se skuplja zemlja, mehanizacija i objekti.
Kome to udje pod kozu tesko se rastaje sa tim, nije to " samo" zemlja.
Molicu pojedine clanove samo bez vredjanja, ako moze normalno da se komunicira i komentarise moze. Ako ne ko misli da proziva da je neko glup i ovo ono neka zaobidje post.
Ako se odnosi na mene ,izvinjavam se . To je moj recnik,ne mislim nista lose. I takodje ako se odnosi na mene,zemlju ne radim od juce . I meni je to u krvi,ali treba znati gde je granica . Ne treba biti mazohista . Ako ne ide ,probaj nesto drugo . Ako ne zelis i teras po starom i kukas kako su male subvencije ,onda si ono gore sto rece da se ne spominje. Moje misljenje .

Cemu potezanje sa tvoje strane da bi da si vlast nekome ukidao/davao subvencije? Koje su tvoje kvalifikacije ? Posto po prikazanom na ovom forumu ni go.vno u dupetu nemas ,a kamo li nesto drugo .
razlog je podsmevanje jednog clana foruma na sve poljoprivrednike koji su isli,uplatili i polozili taj navodni sertifikat
naravno ukoliko dodje da je to obavezno posedovati od sledece godine,neki ce se odjednom setiti jao pa kako sad to--nismo znali
eto lakog nacina da se nadje viska para u budzetu za neke druge subvencije jer ocigledno ima vas

to je jasno vidljivo u poruci koju je napisao u ovoj temi na koju sam reagovao a onda ti iz vedrog neba potpuno ni ti sam neznas zasto

U pravu si . Izvini . Sledeci put ti se najavljujem pre pisanja jer ti imas sertifikat ,a i verovatno si bio na protestima pa imas pravo da pises o svemu i mastas sta bi bilo kad bi bilo . A nikad nece da bude .

U pravu si . Izvini . Sledeci put ti se najavljujem pre pisanja jer ti imas sertifikat ,a i verovatno si bio na protestima pa imas pravo da pises o svemu i mastas sta bi bilo kad bi bilo . A nikad nece da bude .
upravo zbog ovo poslednje sto si napisao nam je tako i kako je

pravila nema
svaka godina je nova za sebe,dal seme,dal cena,dal gorivo,dal sama subvencija

upravo kad bi se znao red imao bi i ti sertifikat,ovako svi love u mutnom pa ko koga zajebe

Nazad
Vrh