Naravno da može (Uslov je da dodate biljnu kulturu na tim parcelama)Zar ne moze da se podnese zahtev i dok nisu odobrene ?
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naravno da može (Uslov je da dodate biljnu kulturu na tim parcelama)Zar ne moze da se podnese zahtev i dok nisu odobrene ?
I meni se cini da moze, danas me bas jedan covek zvao da pita da li moze da podnese zahtev tako i rekao sam mu da samo doda biljne kulture na te parcele koje su u procesu verifikacije i da podnese zahtev. Naravno rekao sam mu da proveri pred kraj podnosenja da li u zbiru na kraju ulaze i te parcele..Naravno da može
Zahtev će biti obrađen tek kada parcele pređu proces provere (Verifikacije).
To je jedini uslov da se doda biljna kultura i ta parcela automatski upada u ePodsticaji.I meni se cini da moze, danas me bas jedan covek zvao da pita da li moze da podnese zahtev tako i rekao sam mu da samo doda biljne kulture na te parcele koje su u procesu verifikacije i da podnese zahtev. Naravno rekao sam mu da proveri pred kraj podnosenja da li u zbiru na kraju ulaze i te parcele..
Meni danas dvadeseti dan . Zahtev prihvacen i u radu.Srdjane zasto se toliko dugo ceka na verifikaciju parcela? Sutra je 2 nedelje kako mi ne prolaze parcele!
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Koliko se secam ta opcija je imala i prosle godineEno izasla opcija da se prijavi parcela bez ugovora , pozivaju da se prijave te parcele , nzm. kako ce one biti dodate , da li ce naknadno biti poziv na njih ili ce se pojaviti na e-agraru u nekom momentu pa izmeniti postojeci poziv onda ?
To je to sa promenama (Koliko ste dobili dobili ste).@Srđan01
cisto informatvino
ako je isplaceno,da li je to to za ovu godinu ili moze eventualno neka promena da se uradi
Moj predlog vam je ako su vam pare hitne (Sami ste rekli da su vam potrebne) da ne dirate ništa nego da ostavite ovako pa tek kada dobijete odradite tako.Posto sam vec podneo zahtev, nije jos prihvacen..da li mogu sada-naknadno da prijavim parcele koje radim ali se ne vode na mene i nemam ugovor o zakupu..Vlasnik je saglasan i nije podneo zahtev za te parcele...
Vidim da ima opcija da izmenim zahtev..,ali ce verovatno ici pod ivim satumom, sto znaci da imam da odlozim isplatu, a potreban je hitno novac za djubrivo