Naravno da može (Uslov je da dodate biljnu kulturu na tim parcelama)Zar ne moze da se podnese zahtev i dok nisu odobrene ?
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naravno da može (Uslov je da dodate biljnu kulturu na tim parcelama)Zar ne moze da se podnese zahtev i dok nisu odobrene ?
I meni se cini da moze, danas me bas jedan covek zvao da pita da li moze da podnese zahtev tako i rekao sam mu da samo doda biljne kulture na te parcele koje su u procesu verifikacije i da podnese zahtev. Naravno rekao sam mu da proveri pred kraj podnosenja da li u zbiru na kraju ulaze i te parcele..Naravno da može
Zahtev će biti obrađen tek kada parcele pređu proces provere (Verifikacije).
To je jedini uslov da se doda biljna kultura i ta parcela automatski upada u ePodsticaji.I meni se cini da moze, danas me bas jedan covek zvao da pita da li moze da podnese zahtev tako i rekao sam mu da samo doda biljne kulture na te parcele koje su u procesu verifikacije i da podnese zahtev. Naravno rekao sam mu da proveri pred kraj podnosenja da li u zbiru na kraju ulaze i te parcele..
Meni danas dvadeseti dan . Zahtev prihvacen i u radu.Srdjane zasto se toliko dugo ceka na verifikaciju parcela? Sutra je 2 nedelje kako mi ne prolaze parcele!
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока