Subvencije u poljoprivredi za 2026. godinu

Može, ja sam tako radio. Ubacio sam nove ugovore 19.februara i kad sam podneo zahtev parcele su još uvek bile sa žutim trouglom, na proveri. Posle nekoliko dana su prihvaćene.

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Naravno da može :)

💬 Zahtev će biti obrađen tek kada parcele pređu proces provere (Verifikacije).
I meni se cini da moze, danas me bas jedan covek zvao da pita da li moze da podnese zahtev tako i rekao sam mu da samo doda biljne kulture na te parcele koje su u procesu verifikacije i da podnese zahtev. Naravno rekao sam mu da proveri pred kraj podnosenja da li u zbiru na kraju ulaze i te parcele..

I meni se cini da moze, danas me bas jedan covek zvao da pita da li moze da podnese zahtev tako i rekao sam mu da samo doda biljne kulture na te parcele koje su u procesu verifikacije i da podnese zahtev. Naravno rekao sam mu da proveri pred kraj podnosenja da li u zbiru na kraju ulaze i te parcele..
To je jedini uslov da se doda biljna kultura i ta parcela automatski upada u ePodsticaji.

Meni dve nedelje nisu verifikovali ličnu kartu zvao sam telefonom kažu budite strpljivi ima mnogo predmeta za verifikaciju.

Ministar je najavio da ce lucerka i detelina kao kulture biti izuzete od pravdanja racunima, a sta je sa zasnovanim livadama (sejanicama), da li i one podpadaju pod ovu kategoriju? I jel ovo uposte izaslao kao pisano pravilo ili se samo o ovome pise u medijima?

Nazad
Vrh