Subvencije u poljoprivredi za 2026. godinu

Kupio sam pre par godina neku malu površinu, nisam ja ni koristio, sad ću nešto da probam da vidim kako će ići, ne mogu da prijavim u E agrar piše da je kod nekog prijavljeno. Čovek od kojeg sam kupio je preminuo, ali nije njegov broj gazdinstva. Jel daju informacije u e agraru po broju gazdinstva da mi kažu ime i prezime gde je prijavljeno?
Čim pozovete 0800 106 107 odmah stisnite 5 i slušajte malo muziku dok ne stignete na red :haha: .

Ranije takve informacije su davali vlasnicima, u ovom slučaju ste vi vlasnik ali za svaki slučaj zamolite ih da vam daju tu informaciju (Čiji je BPG).

Poslednja izmena:
Da li treba nešto da se radi sa zahtevom u kome je bilo nekoliko parcela na verifikaciji, a sad su verifikovane? U e-sanduče je stigla potvrda sa ukupnom površinom i ukupnom cifrom.

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Jel može da se stopira zahtev za subvenciju preko izmeni zahtev? Čovek je prijavio juče kod sebe za subvenciju pa se ipak predomislio da da u zakup,danas smo napravili ugovor o zakupu, pa ako ne može da ni ne overavamo.

Edit može preko podneska.

Pitanje: Sad sam kod njega obrisao parcele 6 hektara i ostalo mu je prijavljeno 20 ari i 4 svinje, jel to ide u pasivan status sad ?

Poslednja izmena:
Jel može da se stopira zahtev za subvenciju preko izmeni zahtev? Čovek je prijavio juče kod sebe za subvenciju pa se ipak predomislio da da u zakup,danas smo napravili ugovor o zakupu, pa ako ne može da ni ne overavamo.

Edit može preko podneska.
Idete u Podnesci pa izaberete Odustanak od subvencija.
Pitanje: Sad sam kod njega obrisao parcele 6 hektara i ostalo mu je prijavljeno 20 ari i 4 svinje, jel to ide u pasivan status sad ?
I da ste obrisali sve parcele ima jedan uslov za Aktivan status a to je HID broj (U ovom slučaju 4 svinje).

Stiglo resenje, za svaku parcelu ima iznos koji dobijas. Valjda ce biti isto kao i za gorivo da moras da oznacis za koje parcele racun ide

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Srdjan1- daj nam clan 12a da vidimo tacno sta i kako tamo pise za pravdanje racuna

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Cini mi se da nisi mi dao konkretan odgovor na pitanje, ili mozda nisam bio potpuno jasan!
Dakle ukratko.
Da li ce racuni od pre 31 Jula biti validni za pokrivanje subvencija iz drugog jesenjeg javnog poziva? ( nadajmo se da ce ga biti)
Ili samo racuni od 1 Avgusta pa na dalje i svaki visak racuna od pre 31 Jula su fakticki za bacanje i nevazeci posle tog 1 Avgusta?
Hvala!
Srdjane ovaj moj post si preskocio pa sam i ja kao i kolege uskraceni bitnog odgovora!
Ako imas saznanja molim za odgovor!

Srdjane ovaj moj post si preskocio pa sam i ja kao i kolege uskraceni bitnog odgovora!
Ako imas saznanja molim za odgovor!
Nisam preskočio nego nikako da dobijem precizan (Pouzdan) odgovor, čim ga dobijem napisaću ga.

P.S Pratite u nedelju dobru zemlju pa će tamo biti sve obljašnjeno (Naravno ako se gost odazove na poziv).

Nazad
Vrh