Na to gde nije prošla verifikacija nisam još ni podneo zahtev, prihvaćen je tamo gde je sve ok.Kako ti je zahtev prihvaćeno,ako parcele nisu prošle verifikaciju? Meni stoji da je "u radu"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na to gde nije prošla verifikacija nisam još ni podneo zahtev, prihvaćen je tamo gde je sve ok.Kako ti je zahtev prihvaćeno,ako parcele nisu prošle verifikaciju? Meni stoji da je "u radu"
Realno je da ako traže racune i za taj drugi deo,da vaza racuni od pocetka godine.Čuo sam neke glasine da će se pojaviti opcija na eRPG gde korisnik (Poljoprivrednik) klikne i odabere račune (Sam sistem je povukao automatski račune iz poreske uprave) Računi koji su povučeni imaju na sebi BPG, JMBG i MB. Ove godine je omogućeno da se ručno unese PFR broj sa računa u slučaju da nema gore navedeno.
Slična opcija kao i sa refakcijom samo ovde se ne dobijajuveć pravdate dobijene
.
Poruka u temi "Subvencije u poljoprivredi za 2026. godinu" https://poljoinfo.com/threads/subvencije-u-poljoprivredi-za-2026-godinu.21118/post-2053664
Najverovatnije će biti novi pravilnik za drugi deo osnovnih podsticaja u biljnoj proizvodnji ali prvo da se završi prvi deo pa tek onda.
Tako ok,ja sam podneo,jer mi se pojavila i ta parcela na e podsticajima, iako nije prošla verifikaciju. Jedino što sada stoji da je u radu.Na to gde nije prošla verifikacija nisam još ni podneo zahtev, prihvaćen je tamo gde je sve ok.

. Pretprosle godine davali 18000+10000, prosle godine 18000+ seme. A ove 18000+ ???? A ove 18000+ ????.....
Realan prikaz stanja u poljoprivredi je upravo ova scena koja nam je postala realnost...Izgleda da je kod mnogih bila neka ovakva varijanta....
Sent from my SM-A546E using Tapatalk