Subvencije u poljoprivredi za 2026. godinu

Kupio sam pre par godina neku malu površinu, nisam ja ni koristio, sad ću nešto da probam da vidim kako će ići, ne mogu da prijavim u E agrar piše da je kod nekog prijavljeno. Čovek od kojeg sam kupio je preminuo, ali nije njegov broj gazdinstva. Jel daju informacije u e agraru po broju gazdinstva da mi kažu ime i prezime gde je prijavljeno?
Čim pozovete 0800 106 107 odmah stisnite 5 i slušajte malo muziku dok ne stignete na red :haha: .

Ranije takve informacije su davali vlasnicima, u ovom slučaju ste vi vlasnik ali za svaki slučaj zamolite ih da vam daju tu informaciju (Čiji je BPG).

Poslednja izmena:
Da li treba nešto da se radi sa zahtevom u kome je bilo nekoliko parcela na verifikaciji, a sad su verifikovane? U e-sanduče je stigla potvrda sa ukupnom površinom i ukupnom cifrom.

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Jel može da se stopira zahtev za subvenciju preko izmeni zahtev? Čovek je prijavio juče kod sebe za subvenciju pa se ipak predomislio da da u zakup,danas smo napravili ugovor o zakupu, pa ako ne može da ni ne overavamo.

Edit može preko podneska.

Pitanje: Sad sam kod njega obrisao parcele 6 hektara i ostalo mu je prijavljeno 20 ari i 4 svinje, jel to ide u pasivan status sad ?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh