Ne drzim krave i goveda, ali neka su krenuli bar nesto sa isplatama. Cekam mehanizaciju i po hektaru...Pocela su resenja za junice , juce od 00 00 , takodje i geneticke resurse (buse/moravke .. ) stizu resenja ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne drzim krave i goveda, ali neka su krenuli bar nesto sa isplatama. Cekam mehanizaciju i po hektaru...Pocela su resenja za junice , juce od 00 00 , takodje i geneticke resurse (buse/moravke .. ) stizu resenja ..
Ko neće da radi svoju zemlju. a neće ni da je proda.Ko ce da isplati te silne kazne ovde ispod Save i Dunava.
Ti verovatno nemas zakupa??Samo zrmlju u vlasništvu gazdinstva subvencionisati i da je obrađuješ pa da se prebrojimo.
Pa zbog tog čuvenog PIA koji mnogi ovde forsiraju sam napisao,to što sam napisao jer bi krug ljudi bio manji i subvencije bi bile mnogo veće.To što se neko isključivo bavi poljoprivredom mu ne daje za pravo da sebe izdiže jer svi koji rade zemlju ulažu u nju.A ko ne može da živi samo od poljoprivrede neka radi nešto dodatno.I ti si kolega bio na strani tih ali si promenuo mišljenje,što je za pohvalu.Nisam zavidan jer svako zna kako živi.Možda bolje živi onaj sa 1ha nego onaj sa hiljadu jer mu manje treba a ovom drugom nikad dosta.Navedi mi jednog koji je kukao i rekao da nema za hleb!
Ne izvrcite teze na takav nacin jer ne lici ti ni na sta!
Zasto bi neko platio Pio poljoprivrede kad je u radniim odnosu?
Ako stvarno mislis da je poenta mog pisanja ta, da tebi otkrijem ( a nisam ) koliko zemlje radim onda stvarno nemam reci kakvih vas ima!Dobro ukapirali smo da radis preko 100h, u redu je
Ja nikad nisam rec napisao da vi zaposleni bolje prolazite! Koliko sam ja shvatio u vise navrata to se vrtelo od strane nekih forumasa koji su vas zaposlene malo zadirkivali i vise sam shvatio kao sarkazam!Pero pošto si me pomenuo samo da ti kažem da ja ne mlatim nego je više puta bilo reči da samo profi treba da dobijaju subvencije, da vi koi ste išli na blokade zaslujete više, da nama zaposlenim je lako. Najviše se bunim i smeta mi ovo treće da je zaposlenima lako ja nemam više zemlje a mogu da radim đabe još 15 lanaca jer sam kod tasta u kući i on svoju zemlju daje u arendu jer ja nemam vremena. Znam ja vrlo dobro da danas moraš imati dooosta zemlje da bi samo od toga mogao da živiš. Ali mi smeta kada se mnogima čini da nama zaposlenima cvetaju ruže. Tako da ja nemam ništa protiv onih koi imaju više zemlje i nisam ja sa terazija da ne znam šta je seljačka muka, ali se ovde na forumu na zaposlene gleda kao na nekog ko vama otima ili bez potrebe uzima pare za subvencije kao da bi vi profi dobili više ako mi ne bi dobili.