Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja....Sto rece neko, ovaj kad kaze "dobro vece" ja moram da izadjem napolje da vidim da li je mrak...

Slažem se u potpunosti od početka do krajaOk to si mozda ti rekao da nece bit javnog poziva za sertifikovano seme ali nigde nisam cuo da je klempavi to rekao!
On je rekao da nece biti za sertifikovano seme??? Sta??? Nije dovrsio! Da bi potom rekao da ce se pravdati sa racunima semena i svakakvim drugim iz ulaganja!
Aj ovako Srdjane, ja te izuzetno postujem jer svakako si bio od pomoci na ovom forumu u mnogo slucajeva ali tek nakon izlaska nekih zamucenih uredba od strane ministarstva koje su bile mutne i zahvaljujem na pomoci oko svega toga.
Ali ne moras sad tumaciti nesto sto ni sam klempavi jos ne zna ni sta ni kako!
I drugo nije mi se svidjalo uopste tvoja teza, odnosno tumacenje po pitanju vise gazdinstva na jednoj adresi!
Izjasnio si se kao, “ samo polako doci ce i to na red “ kad ce biti samo jedno gaz. na jednoj adresi!
Do pre par dana od svih tvojih postova nije se videlo da si na necijoj strani nekim stavom vec iskljucivo si odgovarao na neka postavljena pitanja i izborio da se to rese!
Mani se debata i drzi se toga sto si do sad radio jer si bio dobar u tome!
Pozdrav!
.Ko ja da sam rekao, zato mi se urezaloJa....
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Ja sam uzeo drljacu 6.9.2025. ne znam dali ce to vaziti. Ako mi to vazi onda imam 2,5 puta vise racuna nego dobijam subvencije kad sve saberem, drljaca, seme, nafta, vestak i hemija.Jel ce moci mehanizacijom da se pravda?
Probaj, vidi, napisi ovde, svaka info znaci ljudima. I ako nisi 100% siguran napisi ovde i stavis da se ogradjujes da nije proverena info. Znaci i to, okvirno nesto.Slažem se u potpunosti od početka do kraja.
Dobro možda sam malo i preterao taj dan sa tom izjavom (Nije mi to trebalo) ali ok izvinjavam se.
Moramo sačekati detaljno uputstvo (Pravilnik) ili ću videti da nekako i ranije saznam šta i kako (Naravo ako budu želeli da mi kažu direktno ne okolo na okolo).