Subvencije u poljoprivredi za 2026. godinu

Jedno pitanje..posto ove obnove gazdinsva nije kao prosle god.bio sam da obnovim gaz.i isto uradili ali nisam mogao da posaljem zahtev za osnovne subvencije od 18000. Ako neko zna neka napise od kog datuma krece

Jedno pitanje..posto ove obnove gazdinsva nije kao prosle god.bio sam da obnovim gaz.i isto uradili ali nisam mogao da posaljem zahtev za osnovne subvencije od 18000. Ako neko zna neka napise od kog datuma krece
Matić ti je već odgovorio.

Obnova gazdinstva je jedna stvar.
Potpuno druga stvar je podnošenje zahteva za bilo kakve podsticaje.
Da bi zahtev za podsticaje podneo, mora ministarstvo pre toga da izađe sa javnim pozivom. Za osnovne podsticaje u biljnoj proizvodnji se još ne zna tačan datum poziva, ali po MOJOJ proceni, najkasnije do kraja meseca.
Obnoviš gazdinstvo i čekaš pozive

Imamo problem, ljudi neće da uče. Kažu mi - nismo mi Paja i Jare
A fakat je, moramo se maaalo opismeniti (IT). Osnovne stvari kad se pohvataju, većina stvari je logična.
Međutim, ništa od toga (bar što se mojih pokušaja edukacije tiče). Duplo golo

Poštovani @miloskg ,

Javni poziv za Osnovne podsticaje u biljnoj proizvodnji nije još pušten (Vi ste barem deseti koji je isto pitanje postavio direkno meni ili svima na forumu). Ako bude kao prošle godine onda bi javni poziv trebao da bude pušten 25.02.2026. (Ali videćemo 🙂).

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh