Subvencije u poljoprivredi za 2026. godinu

Kolega jel pratis proseke roda za odredjene kulture ovde na forumu?Proseci ovde izneti su super i niko nije ugrozen.Nemam razloga da sumnjam u podatke koje izneli kolege
ocigledno da ne i tera svoju pricu

kako pise cini mi se da je jedan je do onih koji je prosle imao dosta veci procenat jarih kultura i poprilicno nagrabusio

sto ne mora znaciti da ove godine nece biti drugacije a to je da ozime useru al to cemo da vidimo(repica vec mnogima jeste jer su je presejavali ili ce to raditi sa pocetkom proleca)

Je l ima neko informaciju,hoce li vaziti ovi racuni od jesenje setve za pravdanje ovih 18000 ili mora da se kupuje sada roba?Mislim da je to veoma vazno jer onih 17000 vise nece davati na isti nacin.

Je l ima neko informaciju,hoce li vaziti ovi racuni od jesenje setve za pravdanje ovih 18000 ili mora da se kupuje sada roba?Mislim da je to veoma vazno jer onih 17000 vise nece davati na isti nacin.
Rekao je u emisiji brazde juce da ce vaziti od jesenas za sve seme, vestak, hemija i masine. E sad da li ce vaziti racuni od 1.10.2025. ili od 1.09.2025 videcemo.....

ocigledno ne znas ili se ne secas koji broj ljudi tada nije dobio ni dinar subvencija
ako se dobro secam 2007 godina,moguce da sam omanuo godinu al tu neka je bila
Njima je bilo dobro a nama su se smejali.Otvori samo teme subvencija iz tih godina i temu hobi poljoprivrednici koju sam ja otvorio.Sve ovo bi tamo trebalo prebaciti.Ove godine je prvi pokrenuo marko ali do sad se znalo ko je glavni pokretač da se zaposlenima ukine pravo na subvencije.Nek prodaju te silne zemlje i ima da žive ko lordovi.Ali cvrc-tu se pojavljuju čak i oni koji nemaju ni u saksiji zemlje a rade stotine hektara TUĐE zemlje .Subvencije treba da dobiju baš vlasnici zemlje.Ako neće da je obrađuju,ne bi dobili ništa.Tek onda bi mogli da se daju veći podsticaji.Najviše dobijaju oni koji rade TUĐE zemlje.

Nama je problem što je neko zaposlen i radi zemlju ????
Mislite li da i oni što dobiju subvencije da će vas ( nas) uskratiti za naše sledovanje .... .....????
Ljudi se zaposlili a roditelji radili dok su mogli , deca nasledila zemlju neće da prodaju nego rade to što imaju pa koliko rodi , jer zašto bi dao u arendu po 300 e kad to dobije i od subvencija
I tog radnika isto košta seme , đubre .... kao i nas , mada većina njih plaća usluge obrade i ko radi te usluge ???
Da li će te vi kad ne budete mogli više da radite rasprodati svoju zemlju ili reći deci da se ne zaposle posle fakulteta da posle ne budu imali problema i da ih seljaci ne prozivaju ????

Citam komentare i ne mogu da verujem oko cega se vi prepucavate i mlatite , pa stvarno treba da nas je sve redom sramota , daj boze da niko od nas ne dobije ni dinar subvencija kakvi smo postali. Neko kaze hoce biti protesti , o kojim protestima pricamo ..... Veliki dobili sve preko iparda i sad moraju da cute 5 godina jer ako im uleti kontrola ispusili su sve , srednji cute jer su ni na nebu ni na zemlji a mali su izgubili svu volju i snagu ..... Nema nama spasa dok se svako od nas ne zapita sta treba da uradim da bi bio sutra bolji covek.

Nazad
Vrh