Da, da evo baš sam proveravao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izvinjavamo se.Brkate potvrdu sa rešenjem i onda zbunjujete druge ljude ,jer misle da kod njih nesto nije kako treba.
Moras onda do banke,da ti daju papire da menjaju ime i br.racuna.Nikakve papire mi nije banka poslala
Ovog puta meni na oba gazdinstva a i mnogima sve se ovo desavalo na 12h.ono sto prvo doijete kada posaljete zahtev i kada vam pise primljen i stigne vam u e sanduce je dostava dokumenta odnosno takozvano su vas zaveli tamo da ste podneli zahtev
sledeci korak od primljenog prelazi u prihvacen
nakon 24-48h(mozda i nesto vise od toga vam) u e sanduce stize resenje o usvajanju resenja(ili odbijanju sto iskreno jos nisam cuo za osnovne)
nakon 24h od prihvatanja resenja vam stize ne e-podsticaje mogucnost odricanja od zalbe i tada oni salju datum kada ce biti isplaceno(pise datum valute) mada i to moze da bude dan,dva kasnije nego sto napisu
polako i strpljivo
Nema ni kod mene. Vikend ne radePredato 26.02. 7:00
Prihvaćen juče (petak) ali rešenja nema u esanduče
Ili datum sačinjavanja ugovora i period na koji se izdaje...Ne može tako. Mora da bude upisan tačan datum dokle traje zakup.
Stiglo rešenje jutros u 6....25.2. U 23:18. Prihvaćen.
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Rade i vikendom , meni resenje stiglo sinoc. U e sanducetu nije mi bilo ono nova poruka nego kad sam usao unutra tek tada sam video resenje i prihvatio ga. Danas ocekujem odricanjeNema ni kod mene. Vikend ne rade![]()