Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

U slucaju da je neko prvo prihvatio resenje pa naknadno promenio namenski racun,nema nikakvih problema. U zahtevu ostaje stari,ali u kol centru to mogu promeniti pri pozivu,tako da se istog trenutka u zbirnom prikazu zahteva pojavi novi. Mozda nekom bude od koristi.

Ja odavde ne mogu tačno da vam kažem gde je nastao problem ali Zahtev na ePodsticaji ima sigurno problem (Retko se desi da zahtev nema problem kada je U radu)
Nazvao i dve parcele koje će verovatno još dugo cekati na verifikaciju zbog komasacije obrisao o sad je stanje "izmenjen" sad neznam dali to značo da sam sad zadnji po redu videćemo.

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Nisi druže, isto sam izbriso parcelu i izmenio zahtev, posle 24h su odobrili( bio je prihvaćen)

• Like
Reagovanja: Ras
Da li moze sa parcelama koje su prosle verifikaciju pre podnosenja zahteva da nesto ne bude u redu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jaaoooo ljudi šta ste navalili,tek predati zahtevi a vi bi odma da svima isplate.Polakooo.Gledam i na fb pa to strašno koliko su ljudi dosadni oko te subvencije.Svako će dobiti kad stigne na red!
Da sam davno stigao na red, bilo bi mi kasno. Morao sam ureju na kredit 10% skuplje.
Najbolje sve da kupimo na odloženo ili da čekamo setvu u maju-junu...

@Ras Odmah posle Izmenjen mi je bio prihvaćen, tačno su mi obeležili parcelu gde je nastala greška u epodsticaji, znam samo da nije dovoljno da se parcela ukloni iz zahteva na epodsticaji nego mora da se ukloni i iz eagrara, najbolje da ih pozoveš i pitaš.

Nazvao i dve parcele koje će verovatno još dugo cekati na verifikaciju zbog komasacije obrisao o sad je stanje "izmenjen" sad neznam dali to značo da sam sad zadnji po redu videćemo.

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Kada Izmenite zahtev nejdete na kraju ⚠️

Napomena: Parcele obrišite i iz eRPG i iz ePodsticaji.

Da li moze sa parcelama koje su prosle verifikaciju pre podnosenja zahteva da nesto ne bude u redu?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Može da se greškom unese više m² ili pravno da ne bude dobro (Verifikator to nije lepo pogledao, ali kada dođe na redu vaš zahtev podnet na ePodsticaji onda se vidi greška).

Poslao zahtev 28.02. 03.03. stiglo resenje u esanduce koje sam prihvatio . 30.03. status zahteva iz "primljen"promenjen u "prihvacen" i uz zahtev mi stoji da trebam da prihvatim resenje da bi subvencija bila brze isplacena . Ja sam to vec prihvatio 03.03. , a novog resenja u e-sanducetu nema . O cemu se radi ?

Poslao zahtev 28.02. 03.03. stiglo resenje u esanduce koje sam prihvatio . 30.03. status zahteva iz "primljen"promenjen u "prihvacen" i uz zahtev mi stoji da trebam da prihvatim resenje da bi subvencija bila brze isplacena . Ja sam to vec prihvatio 03.03. , a novog resenja u e-sanducetu nema . O cemu se radi ?
Ništa ne brinite sa zahtevom je sve👍 , sutra ili prekosutra će te dobiti mogućnost da se odreknete od žalbe pa kada to prihvatite biće Poslat na isplatu.

Može da se greškom unese više m² ili pravno da ne bude dobro (Verifikator to nije lepo pogledao, ali kada dođe na redu vaš zahtev podnet na ePodsticaji onda se vidi greška).
Dva dana razmatraju, greška se i dalje ne vidi, status je i dalje U radu. Nema teorije da ubodem nekog telefonom da vidim šta je problem.

Nazad
Vrh