Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Kod mene tokom noći promenjeno "u radu" znam da je pre bila neka diskusija ali je nisam našao. Pianje;dali treba nešto da menjam proveravam ili je to samo obaveštenje i biće sve završeno bez da išta radim

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Kod mene tokom noći promenjeno "u radu" znam da je pre bila neka diskusija ali je nisam našao. Pianje;dali treba nešto da menjam proveravam ili je to samo obaveštenje i biće sve završeno bez da išta radim

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Ja odavde ne mogu tačno da vam kažem gde je nastao problem ali Zahtev na ePodsticaji ima sigurno problem (Retko se desi da zahtev nema problem kada je U radu)

Pozovite 0800 106 107 pa će te videti gde je tačno nastao problem.

Poslednja izmena:
Poštovanje @srdjan01 na e podsticaji mi od pre 2 dana stoji da je "u radu" .Da li je moguće da je problem nastao zbog izmene računa u banci zbog spajanja dve banke,pošto mi pored računa stoji obaveštenje da je racun u proveri. Hvala unapred na odgovoru!!

Poštovanje @srdjan01 na e podsticaji mi od pre 2 dana stoji da je "u radu" .Da li je moguće da je problem nastao zbog izmene računa u banci zbog spajanja dve banke,pošto mi pored računa stoji obaveštenje da je racun u proveri. Hvala unapred na odgovoru!!
Da to je u pitanju ali vi za svaki slučaj pozovite 0800 106 107 da budete 100℅ sigurni, možda je još negde nastao problem (Mada iskreno ne verujem ali ipak vi to proverite).

Poslednja izmena:
A kada ste promenili racun,da li ste vec prihvatili resenje i odrekli se zalbe?

Mogli bi da stave napomenu gde je problem kada je status zahteva U radu. Ovako pregledom nema šanse da provalim gde je greška.
Kod mene je bilo podvučeno crvenom bojom u setvenu strukturu gde je bio problem . Prosle godine nije bilo pa sam jedva pronasao o čemu se radi. Uglavnom ove godine jedna parcela je cela bila upisana kod supruge a pola od nje bilo kod mene. Kad sam obrisao polovinu kod supruge posle tri sata zahtev je bio prihvaćen. Idi parcelu po parcelu i naćićeš gde koči.

Ništa crveno podvučeno, ali prilikom skrolovanja se kao pojavi svuda crveni trougao koji jako brzo nestane.

zahtev prihvacen 29.3 u 06.09 ,,,, koliko treba da se dobije resenje i da li ono ide direktno u sanduce?

Nazad
Vrh