sasamatic
Član
Meni stiglo da je PRIHVACEN i da preuzmem resenje u e sanducetu, ali resenja nema. Kod brata u gaydinstvu pise da je U RADU.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tesko da su stigli oni do 18.03 da pregledaju pogledaj ti tacno jel taj datum tacan18.03 podneo zahtev, tek juce prihvatio resenje zaboravio sam na to. Odricanje od zalbe nisam nikada radio, niti imam nameru.
Desetak dana, gore dole svejedno je.
Zahtev podnet prvi dan a noćas stiglo rešenjeNapisite kog datuma ste predali zahtev i kad vam prihvaceno da znamo do kog datuma su stigli
Brkate potvrdu sa rešenjem i onda zbunjujete druge ljude ,jer misle da kod njih nesto nije kako treba.18.03 podneo zahtev, tek juce prihvatio resenje zaboravio sam na to. Odricanje od zalbe nisam nikada radio, niti imam nameru.
Desetak dana, gore dole svejedno je.
StižuPozdrav gospodo zemljoradnici, stizu li resenja vikendom? Jedan kolega mi rece da mu stiglo danas, inace zahtev mu prihvacen juce
Ne može tako. Mora da bude upisan tačan datum dokle traje zakup.Jel imao neko da parcela ne prodje verifikaciju jer je ugovor na neograniceno?
Naravno da stižuPozdrav gospodo zemljoradnici, stizu li resenja vikendom? Jedan kolega mi rece da mu stiglo danas, inace zahtev mu prihvacen juce
Od Ponedeljka će pisati Poslat na Isplatu.Predao 25.2 sinoc stiglo resenje jutros u 7 h odreko se zalbe i jos uvek stoji prihvaceno
Počela su rešenja i te kakoTo su potvrde, rešenja još nisu počela.