Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Meni stiglo da je PRIHVACEN i da preuzmem resenje u e sanducetu, ali resenja nema. Kod brata u gaydinstvu pise da je U RADU.

Napisite kog datuma ste predali zahtev i kad vam prihvaceno da znamo do kog datuma su stigli

18.03 podneo zahtev, tek juce prihvatio resenje zaboravio sam na to. Odricanje od zalbe nisam nikada radio, niti imam nameru.
Desetak dana, gore dole svejedno je.

Ja predao prvi dan oko 16:00h. Desilo se da na oba gazdinstva sam morao da izmenim zahtev ,zbog ne moje greške(barem ja tako mislim). Naime pojavile su se parcele koje delim sa suprugom kod mene 1/2 a kod nje 1/1. Morao sam da obrisem kod nje polovinu i onda je bilo sve ok . Za nekolilo sati zahtevi bili prihvaćeni kod oboje.

Kratko rečeno, Potvrda je na jednoj stranici sa površinom i parama, a Rešenje ima 4-5 strana i piše sve na dugačko. Tako možete da razlikujete ta dva dokumenta.

Jel zna neko precizno,tice se promene namenskog racuna. Juce sam promenio racun,koji jos nije verifikovan. U medjuvremenu sam prihvatio resenje i odrekao se zalbe. Da li ce biti problema sa isplatom ili ce u medjuvremenu verifikovati,pa u trenutku isplate ide na novi? Hvala.

Poslednja izmena:
To su potvrde, rešenja još nisu počela.
Počela su rešenja i te kako 🙂

Evo primer jedan (Ima jooooš dosta)

Screenshot-2025-03-29-12-49-19-206-edit-org-mozilla-firefox.jpg

Screenshot-2025-03-29-09-12-20-587-edit-org-mozilla-firefox.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh