Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Ja sam menjao broj računa i nikakve papire dodatne nisam slao.. Samo otkucao novi broj i nije bilo problema

Pre 2 dana resenje prebaceno u prihvacen ,ovde se spominje neko odricanje zalbe ,gde ,kad ?,u sanducetu nema nista,i jel to obavezno da se odrekne od zalbe ?.

Ja sam na eagraru usao u opciju da promenim broj racuna i prilozio kao dokaz par fotografije onih papira sto je banka poslala.
Sutra dan sam video da su to prihvatili.
Verovatno bi to trebalo sto pre da uradite,da ne odrade resenje sa brojem racuna koji vise ne vazi.
A sto resenje? U njemu nije naveden racun na koji se uplacuje. Valjda izmenu racuna treba obaviti pre odricanja od zalbe,jer onda ide isplata automatski na racun koji se nalazi u podacima,on nema nikakve veze sa konkursom za podsticaje?

A kad uglavnom stize to resenje za odricanje zalbe ?,vidim ovde mnogima stiglo vrlo brzo nakon sto je zahtev prebacen u prihvacen,ili sam ja nesto pogresno razumeo ....

Nema nekog pravila,sad otprilike stize dan posle promene statusa u prihvacen. Inace,resenje i odricanje od zalbe su dva zasebna koraka. Resenje se prihvata u esanduce-tu,a odricanje stize dan posle toga u zahtevu,u gornjem desnom uglu.

A tako znaci ,e jbg onda nista od odricanja zalbe.Meni je resenje stizalo odma nakon slanja zahteva za subvencije ,bese 26-27-og ,prihvatio ih i to je to,nisam ni mislio tad na nikakvo odricanje od zalbe.

Ove godine expresno brzo. Od prihvacenog do odricanja od zalbe ni 48 h. Sad ide poslato na isplatu. Videcemo kad je valuta placanja.

A tako znaci ,e jbg onda nista od odricanja zalbe.Meni je resenje stizalo odma nakon slanja zahteva za subvencije ,bese 26-27-og ,prihvatio ih i to je to,nisam ni mislio tad na nikakvo odricanje od zalbe.
To prvo resenje je da je zahtev primljen. Ovo drugo dolazi otprilike dan kad status pozeleni,odnosno bude prihvacen. Onda dan posle njega ide odricanje od zalbe,tako da nije kasno.

Je si li ti siguran da si dobio rešenje? Sad vidim da su ti i drugi odgovorili da nije to rešenje sto si dobio. 🙂

1. To što vam stigne u eSanduče odmah nakon podnošenja zahteva na ePodsticaji je Dostava dokumenta (Potvrda da ste aplicirali za željeni podsticaj)

2. Rešenje u eSanduče dolazi dan ili dva nakon Prihvatanja zahteva na ePodsticaji

3. Odricanje od prava na žalbu se pojavljuje na ePodsticaji 24h (Nekada hoće i ranije da stigne) od Prihvatanja Rešenja u eSanduče.

Procedura je ista kao i prošle godine.

Nazad
Vrh