Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Ja sam onda jedan od retkih koji je zahtev podneo 28og.
Zbog nekih parcela koje su bile na verifikaciji i koje su JOŠ UVEK na verifikaciji. A i zahtev za povrat osiguranja mi bio mesec dana "u radu", zvao 10 puta ništa nismo rešili, pa sam osvežio zahtev i sada već par dana stoji "izmenjen".

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
I ja sam 28-og predao zahtev za subvencije, ali jos nista, stoji da je primljen..

Brate ja mislim da je 80% zahteva predato u prvih par sati

Ja sam onda jedan od retkih koji je zahtev podneo 28og.
Zbog nekih parcela koje su bile na verifikaciji i koje su JOŠ UVEK na verifikaciji. A i zahtev za povrat osiguranja mi bio mesec dana "u radu", zvao 10 puta ništa nismo rešili, pa sam osvežio zahtev i sada već par dana stoji "izmenjen".

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Ja od 28 predao pa do kraja konkursa

Ja sam zahtev predao 17.03 u 11:27 ali sam morao da izmenim 25.03 u 01:22

drugaru poslao 23 marta zbog neke 2 parcele koje su ga mucile verifikacije kaze ako ja nisam dobio jos ni resenje a predo 25 2 uvece oko 9h
kad ce on dobit novce

kazem mu ja kad vrli zito a kukuruz imao bebice :ROFLMAO:

Zahtev sam predao 25.02. ali sam 2 dana kasnije ubacio jos 2 parcele koje su posle skoro mesec dana prosle verifikaciju, zahtev je stajao izmenjen i evo malo pre vidim prihvacen.

drugaru poslao 23 marta zbog neke 2 parcele koje su ga mucile verifikacije kaze ako ja nisam dobio jos ni resenje a predo 25 2 uvece oko 9h
kad ce on dobit novce

kazem mu ja kad vrli zito a kukuruz imao bebice :ROFLMAO:
P9eMeRE.jpeg

Bio mi jeben dan taj 25 2 🤣
A mob jos nije bio kod mene citavo vreme

Podsetnik za sve one koji su bili u Eurobank Direktnoj koja se pripaja AIK banci da se od danas koriste novi brojevi racuna. Ukoliko vam je ostao stari u eAgraru nece vam leci pare i ako prihvatite resenje i odreknete se zalbe..

Oni svakako moraju da proslede na vazeci broj racuna..
Menja se i treba automatski da se promeni broj ziro racuna..
Valjda ce poslati na pravi racun, da ne ostanu bez subvencija zbog banaka koji samo menjaju broj ziro racuna svakih pola godine, pr.aut Eurobanka..

Neće poslati, ja ih pitao. Nemaju ništa sa tim rekli mi da sam idem i da ih obaveštava jer smo imali dosta vremena za reagovanje. Ugasio sam račun i prešao u drugu banku

Srdjane, pitanje za tebe. Drugar je ubacio parcelu koju radi samo pola parcele od 1,2 hektara koliko je parcela. Jos ceka verifikaciju ali je pustio za subvencije za sve sto ima u gazdinstvu zemlju pa i tu njivu. Ali je uradio ugovor kod notara i to predao samo na 0,6 hektara koliko radi.
Da li je trebao celu njivu 1,2h staviti u ugovoru pa staviti da radi samo pola, ili je ovako ok kako je ubacio....

Nazad
Vrh