Ivan 1980
Član
Stiglo malopreRešenje dolazi sutra
Opcija za odricanje od prava na žalbu dolazi 24h od prihvatanja Rešenja.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stiglo malopreRešenje dolazi sutra
Opcija za odricanje od prava na žalbu dolazi 24h od prihvatanja Rešenja.
Moj zahtev je u radu od juce uvece, sve parcele su ok, da cekam jos ili da ih kontaktiram?Iskreno nema tu pravila (Ko je kada podneo zahtev), ili ako je Izmenjen da ide na kraj.
Pa ne znam šta da vam kažem (Ako kažete da su Parcele sveMoj zahtev je u radu od juce uvece, sve parcele su ok, da cekam jos ili da ih kontaktiram?
Ako imate Ugovore proverite da li su.
Racuna se kad si podneo zahtev, taj datum, izmena nema veze. Pricam iz mog iskustva, i prosle i ove godine.A ovima što su im zahtevi izmenjeni kada će oni stići na red?![]()
Prošle godine posle podnošenja zahteva, pisalo je u radu pa tek onda prihvaćen, samo što je onda to duže trajalo nego sada. Mislim da mora da prodaje taj proces u radu.Moj zahtev je u radu od juce uvece, sve parcele su ok, da cekam jos ili da ih kontaktiram?
Izmeni.Moj status je od sinoć "u radu" .Našao sam grešku ili ti propust.Neslaže mi se površina pod kulturama i površina na koju je podnešen zahtev.Nadjena je parcela gde sam permutovao brojeve i umesto 9151m2 pod kulturom u zahtev upisano 9115m2...
Izmenio sam odnosno smanjio sam za tih 36m2 površinu pod kulturom i sad se slaže.Da li sad treba izmeniti zahtev?
Moj status je od sinoć "u radu" .Našao sam grešku ili ti propust.Neslaže mi se površina pod kulturama i površina na koju je podnešen zahtev.Nadjena je parcela gde sam permutovao brojeve i umesto 9151m2 pod kulturom u zahtev upisano 9115m2...
Izmenio sam odnosno smanjio sam za tih 36m2 površinu pod kulturom i sad se slaže.Da li sad treba izmeniti zahtev?
Prošla...
Zahtev izmenjen...
Ti si onda kolega upisao 36 m2 manje nego što si trebao, pa si dodao 36 m2 na kraju.Moj status je od sinoć "u radu" .Našao sam grešku ili ti propust.Neslaže mi se površina pod kulturama i površina na koju je podnešen zahtev.Nadjena je parcela gde sam permutovao brojeve i umesto 9151m2 pod kulturom u zahtev upisano 9115m2...
U roku od 24hPosle prihvatanja rešenja , kada se poljavljujle broj predmeta u opciji odustanak od prigovora ?