Hahahha25.02.2025. 14:10h jos uvek primljen, nisu uspeli ni 2 sata da odrade![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hahahha25.02.2025. 14:10h jos uvek primljen, nisu uspeli ni 2 sata da odrade![]()
Da zbog te parcele vam je zahtev bio stalno U radu (Nema veze što je niste prijavili na ePodsticaji, gleda se sve pa čak i eRPG).Da se javim, meni je zahtev od sinoc bio "U radu". Malopre sam zvao, kazu da je zbog jedne parcele koja nije prosla proveru, a ja je nisam obrisao sa gazdinstva. Parcela je promenila broj i vise ne vodi tako pa je stojao vec nekoliko meseci crveni trougao pored nje.
E sad, ja za tu parcelu nisam uneo kulturu, niti sam trazio subvencije za nju, da li je moguce da je zbog nje zahtev u radu?
Malopre sam je izbrisao i osvezio zahtev.
Izvini onda brateNe zezam, ozbiljan sam, sinoc u 18:03 mi prihvacen i pozeleneo. Ozbiljan sam ne bi se sprdao pet puta na istu foru....
Izvini onda brate
Hvala puno Srdjane!Da zbog te parcele vam je zahtev bio stalno U radu (Nema veze što je niste prijavili na ePodsticaji, gleda se sve pa čak i eRPG).
Jos u februaru cim sam kliknuo sam dobio u esanduce i to prihavatio, i bilo mesec dana samo poslat, juce od 18:03 prihvacen. Nemam nista sad u esanduce....A si dobio u e-sanduće ? I prihvatio si ?
Ja sam sasvim slucajno, usao ovde na forum i vidim neko napisao (grunt valjda) da su pustili, imao sam vremena i udjem u eagrar kad moze kliknem dve sekunde i kraj....Pa kad su skoro svi predali u prva 2 sata.
Da ga pitamo sta je sa refakcijom za dizel ?Ovaj Srđan sve zna.![]()