Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma brate svima je tako , ovi sto kazu prihvacen zajebavaju .Kod mene i dalje primljeno
Pa u ovoj drzavi sve je zajebancijaMa brate svima je tako , ovi sto kazu prihvacen zajebavaju .
Ne zezam, ozbiljan sam, sinoc u 18:03 mi prihvacen i pozeleneo. Ozbiljan sam ne bi se sprdao pet puta na istu foru....Ma brate svima je tako , ovi sto kazu prihvacen zajebavaju .
A si dobio u e-sanduće ? I prihvatio si ?Ne zezam, ozbiljan sam, sinoc u 18:03 mi prihvacen i pozeleneo. Ozbiljan sam ne bi se sprdao pet puta na istu foru....
Nije druže veruj mi,kod mene je stvarno prihvaćen.Juče jutro kad sam gledao status je bio Primljen,sinoć je promenjen u Prihvaćen.Zahtev je poslat 25.02. u 12:45.Pozdrav.Ma brate svima je tako , ovi sto kazu prihvacen zajebavaju .
Pisao je @Srđan01 , kad budes dobijao resenje u e sanduce pisaće da nije prihvaćeno.Meni su bili ostali neki neiskorixceni racuni od nafte iz 2024 god. Stoje u e agraru. Dok novih racuna iz ove godine nema.....
Ali.... Ja sam upravo podneo zahtev za refakciju za te stare racune i sistem ih je prihvatio, sada u 2025 i to po novoprijavljenoj setvenoj strukturi....
Sta je sada ovo?
Zna li ko?
Stari racuni otisli na naplatu refakcije u ovoj godini, a novih racuna jos nema ucitanih.