Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Meni su bili ostali neki neiskorixceni racuni od nafte iz 2024 god. Stoje u e agraru. Dok novih racuna iz ove godine nema.....
Ali.... Ja sam upravo podneo zahtev za refakciju za te stare racune i sistem ih je prihvatio, sada u 2025 i to po novoprijavljenoj setvenoj strukturi....
Sta je sada ovo?
Zna li ko?
Stari racuni otisli na naplatu refakcije u ovoj godini, a novih racuna jos nema ucitanih.

Почеле су обраде захтева за *основну финансијску подршку у биљној производњи за 2025.* годину.

Обавештавају се носиоци ПГ да у наредном периоду прате своје _есандуче_ како би прихватили решења и убрзали исплату субвенција.

Уколико захтев не буде обрађен, већ стоји статус "_у раду_", потребно је да исправе и након тога обнове захтев.

Poslednja izmena:
Meni su bili ostali neki neiskorixceni racuni od nafte iz 2024 god. Stoje u e agraru. Dok novih racuna iz ove godine nema.....
Ali.... Ja sam upravo podneo zahtev za refakciju za te stare racune i sistem ih je prihvatio, sada u 2025 i to po novoprijavljenoj setvenoj strukturi....
Sta je sada ovo?
Zna li ko?
Stari racuni otisli na naplatu refakcije u ovoj godini, a novih racuna jos nema ucitanih.
Pisao je @Srđan01 , kad budes dobijao resenje u e sanduce pisaće da nije prihvaćeno.

Nazad
Vrh