emigrant
Član
Ne,samo izmeniš kulturu.Nemoj brisati parcelu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala Srki na odgovoru. A da li moze da se doda clan gazdinstva u konkretnom slucaju nosioc gazdinstva je moja strina i dodala bi kao clana njenog punoletnog unuka (cerkinog sina) koji zivi na istoj adresi ali nisu isto prezime . Kakva je tu procedura ? Hvala![]()
samo isključivo Nova mehanizacija.
Bitno je da su iste adrese (I u Ličnoj karti mora da bude ista adresa) samo tako može da doda člana gazdinstva.Hvala Srki na odgovoru. A da li moze da se doda clan gazdinstva u konkretnom slucaju nosioc gazdinstva je moja strina i dodala bi kao clana njenog punoletnog unuka (cerkinog sina) koji zivi na istoj adresi ali nisu isto prezime . Kakva je tu procedura ? Hvala
Ako je delom replika na mene. Da u Kini se proizvodi gro, ali itekako Zapad ima proizvodju. Ne moze sa konstantnim deficitom se raditi.Kakvo smanjenje uvoza, šta ovde mi proizvodimo pa da nadomesti o taj uvoz?? Nemamo domaći ni sapun ni zubnu pastu a kamoli šrafilicu? Ne znam o čemu ovaj čovek priča...Pa i šrafilica se više ne pravi u Nemačkoj nego u Kini...Kad su došle sankcije 1992. vlast je rekla da je to šansa za domaću privredu a svi znamo kako je na kraju bilo...
Izgleda da cemo morati paliti traktore.Kad oni misle da počnu da isplaćuju subvencije? Setva samo što nije. Bilo reč da će do kraja meseca biti isplaćeno
Sve zemlje sveta imaju deficit, Amerika ima ogroman deficit u trgovini sa Kinom, pa i dalje funkcioniše...Sa Evropskom unijom takođe.Ako je delom replika na mene. Da u Kini se proizvodi gro, ali itekako Zapad ima proizvodju. Ne moze sa konstantnim deficitom se raditi.
Pre mi reče komsija kojem rodjak radi u ovoj strucnoj sluzbi , da ce subvencije za osnovnu biti isplacene do prvog aprila, mada meni je to nemoguce jer svima nama koje poznajem status zahteva je i dalje primljen. Gde su prihvacen, u radu, odricanje , poslat na isplatu ...Kad oni misle da počnu da isplaćuju subvencije? Setva samo što nije. Bilo reč da će do kraja meseca biti isplaćeno
Nisi jediniKod mene neke novo dodate parcele već mesec dana čekaju na verifikaciju. A i one su obuhvaćene u zahtevu za subvencije koji sam podneo.
A kažu dok se parcele ne verifikuju neće se uopste zahtev razmatrati. Tako da ja tek ima da čekam....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Oni da hoće sve mogu da odrade u roku od 2 danaPre mi reče komsija kojem rodjak radi u ovoj strucnoj sluzbi , da ce subvencije za osnovnu biti isplacene do prvog aprila, mada meni je to nemoguce jer svima nama koje poznajem status zahteva je i dalje primljen. Gde su prihvacen, u radu, odricanje , poslat na isplatu ...
I ja mislimIzgleda da cemo morati paliti traktore.
I ja mislim
28.03. SVEna puteve!
Tako je bilo i za osiguranje useva, stajalo 2 meseca kao primenjen i onda za 3-4 dana sve je završeno.Oni da hoće sve mogu da odrade u roku od 2 dana
Nije sve, meni zahtev još uvek stoji "u radu".Tako je bilo i za osiguranje useva, stajalo 2 meseca kao primenjen i onda za 3-4 dana sve je završeno.
Morate zvati eagrar ako zahtev stoji u radu.Nije sve, meni zahtev još uvek stoji "u radu".
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока