Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Ako imate sačuvanu dekleraciju nađite taj broj u padajućem meniju i sistem će sam reći (Staviti) šta treba.

To za Viber je da preuzmete račun u digitalnom formatu (Štampa računa pa stavite sačuvaj u .pdf) pa da ga onda Priložite preko Računara.

Ako ne želite tako dovoljno je da kliknete priloži preko
telefona (Uđete na Viber ... JOŠ pa stisnite QR kod onda skenirajte onaj QR što se pokazao na monitoru i imate mogućnost da prilažete dokumente preko telefona).
Nije dovoljna fotografija racuna jpg. Mora bas pdf?
Ako se vec pisalo o tome izvinjavam se.

Nije dovoljna fotografija racuna jpg. Mora bas pdf?
Ako se vec pisalo o tome izvinjavam se.
Takodje me ovo zanima, ja sam fiskalni i prilog uz fiskalni skenirao preko skenera i ubacio kao fotografije jpg, da li nisam dobro uradio ?

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

Da li ko ima deklaraciju za Suncokret NS Kruna ili šta da stavim nemam taj papir ebala ih deklaracija?

Ako se gazdinstvo ne nalazi u sistemu PDV-a, da li je neophodno da ima BPG ili JMBG na fiskalnom računu? Pošto na trećoj opciji prilikom prilaganja dokumentacije stoji opcija "Копија фискалног рачуна о набавци сертификованог семена – ако је подносилац захтева физичко лице носилац пољопривредног газдинства које остварује приходе од пољопривреде и шумарства, а које није обвезник пореза на приходе од самосталне делатности у смислу закона којим се уређује порез на доходак грађана"

Ako se gazdinstvo ne nalazi u sistemu PDV-a, da li je neophodno da ima BPG ili JMBG na fiskalnom računu? Pošto na trećoj opciji prilikom prilaganja dokumentacije stoji opcija "Копија фискалног рачуна о набавци сертификованог семена – ако је подносилац захтева физичко лице носилац пољопривредног газдинства које остварује приходе од пољопривреде и шумарства, а које није обвезник пореза на приходе од самосталне делатности у смислу закона којим се уређује порез на доходак грађана"

Meni se skoro potpuno izbrisao fiskalni račun od prošle god (pšenica).
Pa su mi izvukli kopiju.Jel može sa kopijom,jel imao neko taj slučaj?

Nazad
Vrh