уђите на захтев и видите има ли шта уоквирено у црвено ,и траже ли какву исправку, ако нема измените захтевMeni stoji da je predmet u radu. Nije mi plaćeno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
уђите на захтев и видите има ли шта уоквирено у црвено ,и траже ли какву исправку, ако нема измените захтевMeni stoji da je predmet u radu. Nije mi plaćeno.
U ratarstvu je verovatno naj veci PDV koji ubira drzava.Biće šta će biti
Ideja je da više subvencionišu intenzivniju proizvodnju.
Znači, što je veći bruto prihod (pre svega) i ulaganje fizičkog rada (broj dnevnica) po hektaru - veće subvencije. Ima neke logike, što više para zaradi jedinica površine, više ljudi radi, zarađuje, veći PDV...
E sad, šta će i kako biti, to ne zna ni CIA, BIA.....
ako mislis zbirno onda da a al ja radim ratarstvo i povrtarstvo 0,5h paradajza i treba mi vise vremena za taj 0,5h paradajza nego za svu ostalu zemlju sto radim a tako je isto i sa ulogom srazmer je 1 prema 10 kako koje god i tu sigurno je i pdv veci ...jedino sto nisu to velike povrsine i kad je rodna godina i solidna cena onda se povrtarstvo bas i ne isplati jedino extremna susa ....onda to nekako pije vodu al samo psihicki se tesis sto nisi skros bankrotiroU ratarstvu je verovatno naj veci PDV koji ubira drzava.
Velika greška što država misli da je infrastruktura temelj poljoprivrede.![]()
Држава улаже у темеље пољопривреде: Расписан позив за изградњу и опремање објеката | Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде
Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде наставља да подржава српске пољопривреднике кроз директна улагања у инфраструктуру. Управа за аграрна плаћања расписала је Јавни позив за подношење захтева за подстицаје у изградњу и опремање пољопривредних објеката, који ће бити отворен од 12...www.minpolj.gov.rs
![]()
U proizvodnji na većoj količini radnici odnesu preko 100 hiljada dinara po jutru. Pre dve godine seča i utovar lubenica je bio 5 dinara kila. Nek je samo 2 vagona, to je 100 hiljada. Ostalo što odrade radnici da ne pričamo. Repromaterijal da ne kažem cifru, zavrtelo bi ti se u glavi. Moj primer - jedne godine ako nisam išao 100 puta na njivu sa bostanom nisam išao nijednom.Pitanje koliko se te povrtarske robe provuče kroz račune,ratarski proizvodi se tehnički ne mogu prodati pravnom licu bez evidentiranog PDV-a
Glamočić je čovek iz struke i veoma cenjen kao profesor međutim izgleda da mu karakter nije jača strana.Nemaju oni čime da misle.Na bitnim funkcijama zaposlili sve ono što j.bu a nismo mi.
Ja sam dao ove godine preko 100 hiljada za kopanje belog luka, dva puta za povrsinu 3,25 kj i bio je relativno cist.U proizvodnji na većoj količini radnici odnesu preko 100 hiljada dinara po jutru. Pre dve godine seča i utovar lubenica je bio 5 dinara kila. Nek je samo 2 vagona, to je 100 hiljada. Ostalo što odrade radnici da ne pričamo. Repromaterijal da ne kažem cifru, zavrtelo bi ti se u glavi. Moj primer - jedne godine ako nisam išao 100 puta na njivu sa bostanom nisam išao nijednom.