Da@Osanican Da li voziš nov traktor i imaš novu priključnu mehanizaciju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da@Osanican Da li voziš nov traktor i imaš novu priključnu mehanizaciju?
Ako mene pitas kad ne budem mogao da zaradim od onoga sa cime se bavim sigurno cu menjati posao ne bitno dal pricamo o poljoprivredi ili o nekom drugom posluAko vecina poljoprivrednika ima isti problem jel onda problem do tih poljoprivrednika, ili do necega drugog?
Ne znam, samo pitam ?
Da menjam svi posao onda, ili nesto drugo?
Samo pitam.
Verovatno ne zavisis samo od poljoprivrede.Ako mene pitas kad ne budem mogao da zaradim od onoga sa cime se bavim sigurno cu menjati posao ne bitno dal pricamo o poljoprivredi ili o nekom drugom poslu
A sta ces ti da radis to moras sam odluciti...
ovo je toliko ne tacna tvrdnja da nisi uopste svestan sta si napisaoSusa, mraz ,grad svakoga od nas isto muci al to mora da se ukakulise u proizvodnju godine su sve ekstremnije i mi moramo da se prilagodjavamo...
Nisam rekao da subvencije ne znace vec da se na njih ne treba oslanjati...
Mrka kapa nema jos nistaNikom jos nista.
Klirinzi idu od 9 h pa na svaka dva sata.
Mozda se neko opari danas![]()
Meni sutra valuta ja se nadao da ce da prebace za danas medjutim nema nista izgleda da ce kako sam rekao od 8 da krenuNikom jos nista.
Klirinzi idu od 9 h pa na svaka dva sata.
Mozda se neko opari danas![]()
Ovo nije istina, zato sto znam koliko malo ljudi je bilo ukljuceno u borbi za te subvencije! Ti ociglrdno nisi ni znao da je postojala neka borba? To se da zakljuciti iz ovog posta. Da su vam bile potrebne ove subvencije verovatno bi cela srbija ustala? Ali nije, manje od 1000ljudi je bilo ukljuceno.Bogami meni znace subvencije mozemo da se lazemo i da pricamo svasta svima znace
To si u pravu brate, ja imam poljoprivredno gazdinstvo na severu Kosova i Metohije, proizvodim luk, krompir , kupus , papriku, zemlja rodna , ranije smo ziveli dobro od toga jer smo mogli do raske da oteramo robu i prodamo, sad niti mozemo za rasku a i ovde kod nas radnje ne smeju da uzimaju kolicine juri ih kurtijeva inspekcija. Poljoprivredne masine ne mozemo da konkurisemo jer sve to ide preko kancelarije za kim i na kasicicu. Stoku ne mozemo da registrujemo jer nema veterinarskih stanica po srpskom sistemu, pcele isto nista ne mozemo da konkurisemo. Imam 105 kosnica nista ne koristim. Gorivo najblize u rasku nisova pumpa ali na administrativnom prelazu kurtijeva policija neda da prenesemo 20 l u kanisterima i muka ziva. Tako da znate drage kolege da je kod nas mnogo gore nego u centralnoj Srbiji. Ipard mere takodje ne vaze za nas ovamo.A ko bi cekao da prezivi od 10 hektara ratarstva bas i nije sam
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Pa ipak ste vi druga država ako se ne varam.To si u pravu brate, ja imam poljoprivredno gazdinstvo na severu Kosova i Metohije, proizvodim luk, krompir , kupus , papriku, zemlja rodna , ranije smo ziveli dobro od toga jer smo mogli do raske da oteramo robu i prodamo, sad niti mozemo za rasku a i ovde kod nas radnje ne smeju da uzimaju kolicine juri ih kurtijeva inspekcija. Poljoprivredne masine ne mozemo da konkurisemo jer sve to ide preko kancelarije za kim i na kasicicu. Stoku ne mozemo da registrujemo jer nema veterinarskih stanica po srpskom sistemu, pcele isto nista ne mozemo da konkurisemo. Imam 105 kosnica nista ne koristim. Gorivo najblize u rasku nisova pumpa ali na administrativnom prelazu kurtijeva policija neda da prenesemo 20 l u kanisterima i muka ziva. Tako da znate drage kolege da je kod nas mnogo gore nego u centralnoj Srbiji. Ipard mere takodje ne vaze za nas ovamo.
Колега мало вам се правопис извитопериоAko vecina poljoprivrednika ima isti problem jel onda problem do tih poljoprivrednika, ili do necega drugog?
Ne znam, samo pitam ?
Da menjam svi posao onda, ili nesto drugo?
Samo pitam.
Upravo tako je bilo, završio sa tim, hvala svima...Obično 24h od prihvatanja rešenja stiže opcija za odricanje od žalbe na ePodsticaji.
Ovo vredi procitati 2 puta.Ovo nije istina, zato sto znam koliko malo ljudi je bilo ukljuceno u borbi za te subvencije! Ti ociglrdno nisi ni znao da je postojala neka borba? To se da zakljuciti iz ovog posta. Da su vam bile potrebne ove subvencije verovatno bi cela srbija ustala? Ali nije, manje od 1000ljudi je bilo ukljuceno.
Zar je tolika kriza da se cekaju subvencije ko ozeblo sunce,isplatice se svima jel toliko vazno dal danas ili za 15 dana.
Ili se subvencije ulazu u neke druge stvari?
Moje razmišljanj je da onaj ko ne moze da odrzi proizvodnju i da zaradi od nje bez subvencija treba dobro da razmisli zasto je to tako pa da nesto promeni u proizvodnji ili da odustane od nje
Pa ipak ste vi druga država ako se ne varam.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока