Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

I ja jos nista nisam dobio a predao 18-tog
A komsija posle mene 19-tog i dobio pre dva dana resenje .

Čudno mi je sto sam resenje dobio sinoc, a jos uvek u epodsticajima nije promenjeno u prihvacen, samo da ne bude cekanje kao za refakciju po 3 meseca...

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

Čudno mi je sto sam resenje dobio sinoc, a jos uvek u epodsticajima nije promenjeno u prihvacen, samo da ne bude cekanje kao za refakciju po 3 meseca...

Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Ja sam sinoć drugaru ušao u e sanduče da prihvatim rešenje za krave a ovamo mu piše poslato na isplatu. Dešavaju se propusti ali sve je to legalno i tačno.

Ne znam zašto, jednostavno
nije odobren ceo iznos sa računa
Evo recimo ovde se vidi:
deb843fb66f371fdb30d2e471064b718.jpg

Tu su oni nešto preračunavali broj zrna po ha koliko vidim, i izgleda situacija je kao kod goriva može samo da se zaokruži iznos semena, nemože "zarez nešto"....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Ako je dekalb hibrid u pitanju i ja sam tako prošao, jednostavno za jedan hektar dekalb po 75 000 zrna ti treba da platis seme bez PDV nekih 20 000 din, tamo je caka proveri pa javi!

A maksimalno ti priznaju 17 000 din

Ja sam sinoć drugaru ušao u e sanduče da prihvatim rešenje za krave a ovamo mu piše poslato na isplatu. Dešavaju se propusti ali sve je to legalno i tačno.
Zato sto ako ne preuzme resenje oni automatski cini mi se nakon 14 dana salju na isplatu , samo ako preuzmes resenje , pa se odreknes ubrzas to malo ..

A sta je uskraceno? Kako sam ja shvatio uslov je 75.000 zrna za kukuruz i 17.000din max po ha. Ja imam oba uslova po ha. E sad videcemo

Sent from my iPhone using Tapatalk
Da samog sebe demantujem ili da objasnim. Čitao rešenje, oni su mi odobrilli max 17000 po hektaru. Tu količinu semena sam kupio za površinu od 5,6 hektara i posejao još jednu vreću semena iz 2024 godine. I taj račun nije ceo odobren, već umanjen sa 124 000 na 95000.

Ko je dobio resenje da li ima pravo da odustane od prigovora???

Komsija dobio ali nema resenja u padajucem meniju kod prigovora ili zalbi

Ocogledno je da ne idu redom jer sam njemu poslao kasnije nego moje a on dobio jos pre 2 dana samo nije ni gledo telefon

Nazad
Vrh