Subvencije u poljoprivredi za 2023 godinu

Kakva je procedura sad crkao mi telefon gde mi je bio Conset i sad ne mogu da udjem u e agrar,jel moram u postu po novi broj?
Ne moraš. Možeš da uđeš sa istim brojem (QR codom) preko consentid na bilo kom telefonu. Premda ja nisam uspeo da uđem na eupravu sa telefonom i consentom nego preko čitača LK i elektronskog sertifikata na njoj.

Kakva je procedura sad crkao mi telefon gde mi je bio Conset i sad ne mogu da udjem u e agrar,jel moram u postu po novi broj?
Poštovanje gospodine Milane da li ste napravili Backup eID-ConsentID naloga ?

Ako slučajno imate čitač lične karte (Biometrijske) i pritom vam nije istekao sam elektronski sertifikat na čipu možete da se logujete na platformu erpg.eagrar.gov.rs ili na epodsticaji.eagrar.gov.rs bez korišćenja ConsentID aplikacije na telefonu/tabletu

Srdačan pozdrav.

Eurobanka menja brojeve racuna u banci,sta sad raditi.
Vec sam poslao zahtev za priplodna grla,a treba da posaljem za tovnu jagnjad.
Kako da obavestim upravu za agrarna placanja o promeni broja racuna?

Eurobanka menja brojeve racuna u banci,sta sad raditi.
Vec sam poslao zahtev za priplodna grla,a treba da posaljem za tovnu jagnjad.
Kako da obavestim upravu za agrarna placanja o promeni broja racuna?
Јесу те преко поруке обавестили или писменим путем? Питам јер и ја у еуробанци имам рачун.

Pripojili se sa Direktnom Bankom pa se verovatno neki racuni poklapaju.
I onda ajmo da menjamo svima jbg.
Boze ti sacuvaj!

Poštovanje gospodine Milane da li ste napravili Backup eID-ConsentID naloga ?

Ako slučajno imate čitač lične karte (Biometrijske) i pritom vam nije istekao sam elektronski sertifikat na čipu možete da se logujete na platformu erpg.eagrar.gov.rs ili na epodsticaji.eagrar.gov.rs bez korišćenja ConsentID aplikacije na telefonu/tabletu

Srdačan pozdrav
Pozdrav Petre molim vas za uputstvo kako da napravim Beckap EiD naloga?

Kolega vidi samo sta ti pise u dopisu do kada vazi stari racun.
Isti problem imam i ostavio sam stari racun.
Mislim da novi racuni vaze zek od 19.Juna.

Najbolje idi u banku pa pitaj meni tako u agricole lekli do tog datuma vazi ovaj broj racuna a dan posle drugi broj,zadnji dan sam promenio racun na eagraru i cekao verifikaciju 3 dana

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

I u banci treba da ti daju neki papir i to slikas kao dokaz da se vide brojevi racuna stari-novi

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Nazad
Vrh