milijas
Član
Legao novacDanas stiglo rešenje, pare nisu uplaćene.
Predat zahtev 8 aprila
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Legao novacDanas stiglo rešenje, pare nisu uplaćene.
Predat zahtev 8 aprila
Ne moraš. Možeš da uđeš sa istim brojem (QR codom) preko consentid na bilo kom telefonu. Premda ja nisam uspeo da uđem na eupravu sa telefonom i consentom nego preko čitača LK i elektronskog sertifikata na njoj.Kakva je procedura sad crkao mi telefon gde mi je bio Conset i sad ne mogu da udjem u e agrar,jel moram u postu po novi broj?
Poštovanje gospodine Milane da li ste napravili Backup eID-ConsentID naloga ?Kakva je procedura sad crkao mi telefon gde mi je bio Conset i sad ne mogu da udjem u e agrar,jel moram u postu po novi broj?
Isto kao i mi koji smo predali 7-og ujutru pa ništa.Kad da se nadamo mi što smo predali 12-og i kasnije?
Јесу те преко поруке обавестили или писменим путем? Питам јер и ја у еуробанци имам рачун.Eurobanka menja brojeve racuna u banci,sta sad raditi.
Vec sam poslao zahtev za priplodna grla,a treba da posaljem za tovnu jagnjad.
Kako da obavestim upravu za agrarna placanja o promeni broja racuna?
Pozdrav Petre molim vas za uputstvo kako da napravim Beckap EiD naloga?Poštovanje gospodine Milane da li ste napravili Backup eID-ConsentID naloga ?
Ako slučajno imate čitač lične karte (Biometrijske) i pritom vam nije istekao sam elektronski sertifikat na čipu možete da se logujete na platformu erpg.eagrar.gov.rs ili na epodsticaji.eagrar.gov.rs bez korišćenja ConsentID aplikacije na telefonu/tabletu
Srdačan pozdrav
Pozdrav Petre molim vas za uputstvo kako da napravim Beckap EiD naloga?
Pošto zvanično više nismo deo eAgrar tima sada možemo da vam pokažemo kako izgleda Rešenje (Ko je dobio zna kako izgleda )
Ako ste dobili papir od banke gde vam piše stari i novi račun (Promenite čim vam istekne, nikako nemojte ranije da ga menjate).Petre.Dali ja mogu da dobijem neki savet u vezi promene racuna?