Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako ostane ova cena kukuruza i psenice ,tuu nas ni 500 evra po hektaru ne vadi da se iscupamo ...Komšo, kad pomere na 100 ha, ti i ja ima da se oparimo...
Aa na koji porez misle, šta su rekli? Da li apsolutno sve mora da bude izmireno, ili samo ono što je bilo neophodno da bi se izvadila dokumentacija za prijavu?
Moraju svi porezi da budu izmireni.Je l u međuvremenu stiglo rešenje u eSanduče?
Pa ja koliko vidim, fizička lica tj PG mogu da konkurišu.Mogu agregatori tj otkupljivači,prerađivači ali u sastavu konkursa ima i potprojekti za jačanje u tržišnom lancu.
Koliko sam razumeo Agregator i kroz njeha mogu i koperanti kao fizička lica.Čekam d ami se javi konsultant pa ču znati malo više .
To pravilnik iz prethodnog poziva ili ovog novog?Pa ja koliko vidim, fizička lica tj PG mogu da konkurišu.
Mene su zvali ima dve nedelje da imam dug za porez 390 din rekli su mi da uplatim i da netreba nista da posaljem dokaz o uplati posto su oni umrezeni.Još uvek mi nije ništa stiglo a i nije ni za očekivati da stigne za dva dana.
400 litara dnevno svaki dan po 179 a povraćaj od 50 dinara od 179 do 129 važi za 100 litara po hektaru.Aj sad, da razjasnimo...
Koliko ćemo jbn goriva moći da sipamo na NIS pumpama po ceni DO 179 dinara sa Agro karticom? 400 odjednom valjda, ali da li je i to ograničeno na 100 litara po hektaru kao što je i ona refakcija od 50 dinara, ili nije?