milan11
Član
Sad sam gledao kod mene, stiglo resenje u eSanduce i u ePodsticajima pise "poslat na isplatu". Valuta placanja 9.11. Mozda su i uplatili ali ne stizu poruke.. Sad mi je lakse, idem da popijem nesto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene je isto prekjuce bilo "izmenjen" (jer jeste menjan, prvo sam sam sve dodao pa sam posle isao u PSS i oni dodavali sa elektronskim potpisom) a juce kad sam usao bilo je "poslato na isplatu". Verovatno svakog dana uzmu po neki odredjen broj predmeta, a s obzirom da su uzimani sa razlicitih datuma i da ne idu redom nadam se da ce biti isplaceno svima.Kod mene stoji izmenjen...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Jel se zna tacno kad je krajni rok za ubacivanje novih parcela?prijatelj iz psss mi je rekao da ako imam novih parcela, da dodam do 31.10.mada misli da ce biti prihvacene i parcele prijavljene do 31.12.
Ovo bi trebalo direktno ministarstvo pitati, izgleda da niko ne zna zasigurno.Jel se zna tacno kad je krajni rok za ubacivanje novih parcela?
12500eKoja vam je bila vrednost investicije?
Jel to onaj konkurs za 800 hiljada? Ne sećam se sad tačno mislim da od marta 2022. ko je nabavljao opremu? Meni su oba zahteva još u statusu primljen.12500e
Povracaj 600000