geci
Član
Znas kako kazu dinar po dinar i evo milionceTi mora da si opasno zglajzo kad moraš da se vadiš u dvorcu.....
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znas kako kazu dinar po dinar i evo milionceTi mora da si opasno zglajzo kad moraš da se vadiš u dvorcu.....
Istina, mudraci su rekli "bolje biti u miru nego u pravu" ali ja moram kupiti nov ciklon, mada i gospodja je mozda ipak u pravu, kaze gde da bacas djubrivo na ovu cenu. Ali ipak, kako izreka kaze, kako sejes tako zanjes. Nemoj da bude sta si letos radio... svirao... e sad igraj! Mada, ipak, dvorac, jos da je tudja......... lepo zvuci.Jbg daj sta das,al za mir u kuci dao zeni subvencije
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Primate li me u drustvo.Ja i ti ćemo zajedno kako je krenulo
Ima nas još ali navikli smo.Za krave isto ništa a zahtev podnet jula.Primate li me u drustvo.
Za ovce predato u junu, bilo je juce, a za one predate u decembru nista jos, po h isto nista. Jbg aj uzmi kredit, pa 8-9 meseci bez kamate, a da se sluzis parama. Daj mi sad 10.000e vraticu ti za novu godinu, i hvala...Ima nas još ali navikli smo.Za krave isto ništa a zahtev podnet jula.
DobrodošaoPrimate li me u drustvo.
Bolje nasao!Dobrodošao
Ako legnu.Taman sutra legnu subvencije, pa trk po naftu, od sutra 42 pare jeftinija a kažu može i u kante.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Izlazim iz drustva, bila...Bolje nasao!
Jel vodis u kafanu ako u ponedeljak legnu pareJa ostajem i dalje, nema ništa ni danas.
60 litara Pa oni stvarno nisu normalni.Pola rezervoara u 82-u.Taman sutra legnu subvencije, pa trk po naftu, od sutra 42 pare jeftinija a kažu može i u kante.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока